AI – Little ship keep saling…
AI – Little ship keep saling…

AI – Little ship keep saling…

Little ship keep sailing
Sailing cross the sea
Bring my loving baby
Safely home to me

Een klein stukje tekst uit de song van “the Blue Diamonds” (Ruud en Riem De Wolff) met “Little ship keep sailing” als titel. Niet om hier te laten horen, dat kunt u zelf wel opzoeken, maar het was het eerste waar ik aandacht toen ik dit kunstwerk afgemaakt had. Ik vond het wel toepasselijk. Ik wil wekelijks wel een blog maken over mijn werken. Dit werk maakt deel uit van een challenge, maak een artwork met als opdracht maak een afbeelding met een zonsondergang. Voor mij al een uitdaging om te starten en als dit er dan uitspringt vind ik het prima. Als je dan in de top eindigt is dat leuk, maar niet noodzakelijk. Het gaat erom dat ik het zelf leuk en fijn vind om te doen.

bVision & Photography

Foto: AI-Art ©bVision.nl

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Je hebt er echt een nieuwe hobby bij, dat is duidelijk. Valt op dat je veel met de kleur blauw werkt. Als je ooit beroemd wordt zal men misschien wel zeggen “dit maakte hij nog in zijn blauwe periode”. 😉

  2. The Blue Diamonds maakte mooie indorock, ik kan er nog steeds van genieten.
    Je kunstwerk past helemaal bij ‘Little Ship’. Hams

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.