Gerendal
Gerendal

Gerendal

bVision & Photography

Voor vliegende beesten moet u eigenlijk bij Jan van Afanja.com zijn, of het nou roofvogels, weidevogels, watervogels of andere vreemde vogels zijn, het is een van zijn specialiteiten om die met zijn camera te vangen. Als ik dat doe lijkt het dat ik een stel vliegende schildpadjes op beeld heb staan, zoals op de eerste foto. Of het onderstaande beest staat op de foto. Een ding hebben ze gemeen, ze zijn genomen op een van de mooiste plekken in Limburg. Het Gerendal tussen Valkenburg en Schin op Geul, en dat is overigens vrij toegankelijk, u vind er ook een orchideeën weide en schitterende uitzichten, waarover later meer.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 reacties

  1. Vooral die eerste foto vind ik juist erg mooi, Sjoerd. Het lukt mij de laatste tijd aardig om de grotere vogels tijdens hun vlucht in beeld te vangen, maar met de kleinere vogels lukt dat me maar zelden. Jij hebt die beide meesjes heel knap in beeld gebracht, en ook het vinkje op de tweede foto staat er netjes op. Knap werk!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.