AI-art: Cityscape
AI-art: Cityscape

AI-art: Cityscape

Vandaag presenteer ik een aquarel die ik zelf heb gemaakt met behulp van Kunstmatige Intelligentie (AI). Het toont een dame die nadenkend op een bordes uitkijkt over een Europese stad. De stad ademt een dreigende sfeer uit, veroorzaakt door de mist en donkere wolken. Er waren ongeveer twintig pogingen nodig om deze aquarel consistent te kunnen reproduceren. Ik heb geluisterd naar degenen die dachten dat blauw mijn kleur was. Hoewel dat niet helemaal klopt – ik heb een blauwe website waar andere blauwtinten goed bij passen – heb ik zeker ook voorkeuren voor andere kleuren.

bVision & Photography

Foto: AI-Art ©bVision.nl
Titel: Cityscape
Design Programma: NightCafé Creator

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Frank103

    Mooi plaatje, ik heb ook geen idee wat AI precies doet met een aquarel en ik zie ook mist tussen de huizen en gebouwen hangen, een gasaanval op Londen? De mevrouw ziet het einde der tijden aankomen. Ja, ik heb recent een stuk van Cloverfield en Godzilla gekeken!

  2. Niets mis met “een blauwe periode”, van Gogh had er immers óók een! 😉
    Maar dit zijn wél meer mijn kleuren, het blauw is gauw een beetje kil. Ik heb geen idee wat de invloed van AI op deze “tekening is”, blijft toch een beetje onbegrepen manier va werken voor mij.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.