Voetbal
Voetbal

Voetbal

De meeste van jullie weten wel dat ik geen liefhebber ben van het betaald voetbal. Nu weet ik wel dat in andere sporten ook betaald wordt, maar daar heb ik minder moeite mee. Gistermiddag moest ik even naar de Makado toe in Beek, loop ik dit tegen het lijf. En ach, dat moet dan wel kunnen hoor, ik gun iedereen zijn plezier. Ook de mensen die er wel naar kijken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

11 reacties

  1. Frank103

    Ik doe mee met 2 voetbalpoules en kijk meerdere wedstrijden, maar zeker niet alles. In 1988 ben ik naar de finale geweest. Maar heel fanatiek ben ik niet, het gaat mij meer om het gezellig met meerdere mensen (en oranje tompoucen) kijken naar een wedstrijd.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.