Te koop: Politiebureau Hoensbroek
Te koop: Politiebureau Hoensbroek

Te koop: Politiebureau Hoensbroek

Volgens mij wordt het steeds rustiger in de straat waaraan we wonen. Hoensbroek had vanaf 1971 een nieuw Politiebureau, al jaren zijn ze aan het rollebollen met de nog niet veroordeelden of dat nu wel of niet moest blijven na de gemeentelijke herindeling. Aan al dat gegoochel komt nu een einde. Het staat te koop. Met een beetje gevoel is het zelfs een mooi pand te noemen. Met de winkelstraat op 20 meter afstand, Appie naast de deur, wat wil je nog meer. Oh ja, het is wel wat groot als woonhuis Maar als je de cellen een beetje aankleedt is het mogelijk om hier aardige tiny houses van maken, of er een hotel van maken. Ultiem is er gaan wonen en er een Bed en Breakfast van maken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 reacties

  1. Ik ben benieuwd wat ermee zal geen gebeuren , het is wel een mooi pand al is het te groot voor woonhuis lijkt me. Wanneer jij het weet, zet het dan op je blog, ik ben er nieuwsgierig naar en ik denk dat medebloggers het ook wel interessant zullen vinden

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.