Koei gevonden, was thuis…
Koei gevonden, was thuis…

Koei gevonden, was thuis…

In augustus vorige jaar schreef ik “waar is koei” er stonden alleen maar lege drink bakken in een hele grote weide. de wei was groter dan ik dacht en toen ik er afgelopen zondag eens helemaal langs liep heb ik koei gevonden. Samen met kindertjes bij een mooie villa in de wei. Op deze manier wil ik ook wel koei zijn. Volgens mij komt hier overigens nooit iemand, behoudens de boer. Koei heb ik overigens geleend van een voormalig blogster, Annemarie beter bekend van haar blog in die tijd, Annespike.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Ja… daar moest ik ook aan denken.. Koei, dat waren nog eens tijden. Maar dit is een goede vervanger. Maar ik denk niet dat je deze overal mee naar toeneemt om op de foto te zetten.

    Love As Always
    Dimario

  2. Mooi om te zien. Bij ons lopen er ook koeien, zomer en winter. Ze grazen in het natuurgebied en gaan nooit op stal. De boer zien we hier ook niet, maar als er een een koe losbreekt, dan bellen we naar de boer en dan wordt dat zo gefikst. Ik vind dat ze een mooi leven hebben. Het is ook het enige vlees dat we soms eens eten omdat we weten dat ze zo natuurlijk grazen en leven.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.