AI-ART: Nightvision
AI-ART: Nightvision

AI-ART: Nightvision

Een fabeltje is het dat het creëren van een AI design makkelijk is. Dat hangt best best wel af van wat het resultaat moet zijn. Ik doe regelmatig mee met z.g. AI challenges. Hierbij wordt een thema voorgeschreven waaraan het artwork moet voldoen. Als je iedere keer een vraag stelt en een ander antwoord krijgt schiet het niet echt op. Probeer maar eens te omschrijven wat u hier ziet in dit AI design wat van mijn hand is. Je moet niet alleen aangeven wat je allemaal wil zien, maar ook hoe het eruit moet komen te zien, welke plaats, welke kleuren, welke stijl en niet te vergeten wat je niet wil zien. Het gaat hard in het AI-design, het wordt steeds beter, maar daardoor ook weer steeds lastiger om je te onderscheiden van anderen. Volgende week mijn eigen magazine.

bVision & Photography

Foto: AI-Art ©bVision.nl
Titel: Nightvision
rating: 3.5 out of 5 (best 20%)

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Mooi om te zien en het lijkt me ook best moeilijk om te maken. Maar ik begin er ook niet aan, gewoon een plaatje maken met psp vind ik nog altijd leuk om te doen. Fijne donderdag gewenst.

  2. Je hoeft mij niet te overtuigen, wat “kunst” betreft begin ik er niet eens aan, dat ligt me niet. Qua tekst wel eens geprobeerd en vond dat teleurstellend . Zal voor overzichten of samenvattingen best goed bruikbaar zijn maar een persoonlijke schrijfstijl zal dan misschien nét zoveel problemen geven als jij hier met je kunst aan geeft.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.