Kortsluiting
Kortsluiting

Kortsluiting

bVision & Photography

Een behoorlijke kortsluiting in de woonkamer met aan de wand en de bedrading die daar nog achter zit een behoorlijke schade noopte me gisterenmiddag om alle andere bezigheden te staken en me te gaan bezig houden met het vervangen van een gedeelte van de bedrading en het slopen van onze recent aangelegde buffetkast. Jammer maar helaas. Gelukkig kan ik het allemaal zelf oplossen. Naast nieuwe materialen en bedrading moeten we ook even de schrik loslaten van wat er nog allemaal had kunnen gebeuren. Gelukkig zijn de wandplaten brandwerend. Later op de dag hadden we weer stroom in huis, buiten de groep die de brand veroorzaakte. Vandaag gaan we verder met herstellen en het opnieuw monteren van de wandkast(en). Dus als jullie me vandaag missen, ben ik effen bezig…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Dat is een flinke overbelasting geweest, of een slecht contact.
  Gelukkig kun je het zelf oplossen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. ria

  Dat is wel even schrikken ja, en nu weer een hoop werk waar je niet blij van wordt, gelukkig is het met een sisser afgelopen. Sterkte met herstellen van de schade.

 3. Frank-103

  Dat is vervelend, dat had zo een stuk slechter kunnen aflopen! Hier in huis laat ik alles met elektra doen door een installatiebedrijf, ik kom daar zelf niet aan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.