De Zimmer Golden Spirit
De Zimmer Golden Spirit

De Zimmer Golden Spirit

bVision & Photography
bVision & Photography

Eindelijk weer eens een auto die me verbaast en waar ik nog nooit van had gehoord. Een Zimmer Golden Spirit. Eigenlijk een oude klassieker in een nieuw jasje. Een dertiger jaren model, maar dan gebouwd in de tachtiger jaren van de vorige eeuw. Deze is gebouwd voor Jerry Lee Lewis, een befaamd rock artiest. En over moderne techniek gesproken, er ligt een 5 liter Ford Mustang GT motor in het vooronder, dat mag je met dit slagschip wel zeggen. Hij is op de foto gezet door Hans Bank van het weblog Logbankje tijdens een Oldtimer event in het winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort. Hij lijkt een beetje op de excalibur-ss3-cabrio die hier al eens op de site stond.

merk
Zimmer
model
Golden Spirit
type
Coupe
kenteken
L-649-JS
Kleur
WIT (vlgs RDW)
Bouwjaar
1983
aantal cilinders
8
vermogen
176pk (130 kW)
cilinderinhoud
4942 cm3
brandstof
Benzine/LPG

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.