Spanwijdte spanning in Artis
Spanwijdte spanning in Artis

Spanwijdte spanning in Artis

bVision & Photography

Het volgende trafohuisje staat in Artis en is op de foto gezet door Bettie van haar weblog Bertie(bo) Bettie was daar samen met haar man op bezoek. Haar man vond eigenlijk het huisje, maar dat terzijde. Op de deur stond het mooie logo van het GEB. Het gemeentelijk Energie bedrijf. Uiteraard een goed onderhouden huisje met zelfs een klein bordes. Maar er was meer…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

Op de zijkant van het huisje hadden ze een wel heel grote vogel afgebeeld. Daar kon je je eigen spanwijdte vergelijken met sommige Europese (roof)vogels. een leuk detail welke ze ons niet wilden onthouden.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.