Wat een kater
Wat een kater

Wat een kater

Ik ben iedere morgen zo rond zes uur op, de rest staat meestal wat later op. Wassen, scheren, aankleden, thee zetten, rommel opruimen, afvalbakken legen, katten te eten geven en dan ontbijt achter de PC. Als het dan rustig is komt onze kater Ollie er ook bij liggen, ik kan dan alleen nog naar het scherm kijken. Het toetsenbord schermt die keurig af, eerst de kat, dan zijn personeel. Poes Kaatje ligt al dan languit op het terrasium, haar vaste plek overdag.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. Dat is het leuke van een kat, Olie zorgt voor gezelligheid.
  Meestal wel op de plek waar je net bezig bent. Hans

  @ the green bag, was zeker uit de tijd van meer papieren verpakking.

 2. Wanneer ik in de ochtend beneden kom. krijgt Molly als eerste haar ontbijt en dan doe ik het kattenluikje van het slot, zodat ze buiten kan mocht ze dat willen. Vanochtend stond ze binnen de kortste keren weer binnen, te nat voor haar, regen is niet haar ‘ding’.

 3. ik sta altijd rond half 7 op, en de kat weet dat hier, zodra als ik aan de pc ga zitten rammelt er ergens wat
  mijn vorige kat kwam altijd bij me zitten, maar deze…
  of als ik de telefoon opneem, dan begint ze ook…
  heel herkenbaar

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.