AI-ART: Victoria
AI-ART: Victoria

AI-ART: Victoria

De waarheid achter dit ontwerp, wat meedeed in een challenge, is de dame die u hier op de voorgrond ziet, de preutsheid van de dames en de kleding in die tijd waren het kenmerk van deze periode onder het bewind van koningin Victoria(1837 tot 1901). De voorliggende middeleeuwen waar alles kon en mocht op seksueel gebied gingen over in een rijke, maar vooral keurige tijd waar seksueel genot voor de vrouw in het donker en tussen de lakens moest. Mijn Victoria is ontsproten uit het brein van een dame en dusdanig aangepast aan die tijd zoals ik me dat voorstel. Wellicht nog iets te frivool maar dat is aan de kunstenaar en de grillen van AI.

bVision & Photography

Foto: AI-Art ©bVision.nl
Titel: Victoria
Programma: Nightcafé studio
Average rating: 3.63 out of 5 (best 5%)

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Een interessante geschiedenis, preutsheid is aan verandering onderhevig.
    Maar het is een mooie afbeelding geworden, ze heeft iets verleidelijks. Hans

    @ ach het is een leuke hobby de GGOS

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.