Werner-Nash-Zwakhalen
Werner-Nash-Zwakhalen

Werner-Nash-Zwakhalen

bVision & Photography

Afgelopen zaterdag bereikte mij het bericht dat graffiti en hiphop kunstenaar Werner “Nash” Zwakkhalen uit Sittard overleden is. Werner, die leed aan leverkanker, is slechts 53 jaar oud geworden. Ik heb Nash een aantal malen aan het werk gezien en gesproken, o.a. bij het maken van het gigantische kunstwerk op de Eisenhouwerflat in Sittard (Foto boven) en bij zijn laatste werk aan de Juliana tunnel in Geleen vorig jaar november(foto hieronder). Kunstwerken van Nash vind je in heel Europa en en Amerika. Werner was een van de grondleggers van de graffitikunst in Zuid-Limburg, daarnaast introduceerde hij de breakdance-scene in Nederland.
Requiescant In Pace – Rest In Peace

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.