Uitlaat

Als je een log begint met uitlaat is dat natuurlijk vragen om moeilijkheden. Iedereen die een uitlaat zoekt voor onder zijn auto komt dan bij mij terecht in plaats van bij een garage. En mijn logje over auto’s is pas zaterdag. Ik ben gewoon helemaal de draad kwijt. Trouwens, u kunt vissen, met die draad die ik kwijt ben, maar vertellen doe ik toch lekker niks. Maar bijzewee over die uitlaat, die had ik even nodig. Een uitlaat voor mezelf, iets waar ik mijn ei in kwijt kan. Trouwens, over eieren gesproken, ik zou dertig paaseieren krijgen, maar kan ze nergens vinden, ook GonnAwee. Wellicht heeft mijn dochter ze meteen verstopt en kan ik ze niet vinden, maar toch, met dat ei wat ik kwijt wil worden het er al 31… Daar moet ik er toch zeker een paar van terug kunnen vinden. Enniewee, als ik met eieren zou gaan gooien vrees ik dat er aan de andere kant weinig heel aan zullen komen. En niks in een boogje, recht voor zijn raap. U snapt er helemaal niks niet van ik zie het al. Vandaar dat ik afsluit met mijn spreuk van de week en een uitlaat:


Wie kaatst, krijgt een ei voor zijn kop


20 Comments

 1. Gave, kattige, uitlaat. In feeststemming zie ik, met strik.
  EWIK

 2. haha, wat een geweldige uitlaat 🙂

 3. Grappig is die uitlaat 🙂

 4. Hmm, is dit een zaakje wel pilletje ingenomen of juist niet pilletje ingenomen? Awel, fijne paasdagen alvast!

 5. hahaha
  goeie spreuk

 6. Niet echt gezond hoor, al die eieren.

 7. Fijne paashaasdagen!

 8. De uitlaat ziet er leuk uit iig.. 🙂

 9. Haha, de kluts ook kwijt??

 10. Ik weet waar dit vandaan komt.

  Ik heb jou ooit eens gevraagd of ik ook een ei mocht. Een gekookt ei!
  Ja hoor! Pak maar uit de koelkast. En niet ff erbij vertellen dat het ei rauw was :@

  Dat ei wordt nu teruggekaatst!

  😀

 11. Ik snap er ook helemaal geen ei van, maar er komt vast nog een oplossing, toch!?
  Advocaat met slagroom is trouwens wel heeeel lekker 🙂

 12. Zo te horen heb je in ieder geval nog een eitje met iemand te pellen …

 13. Kitty blaast van zich af.

 14. Je bent helemaal van het padje… lees ik wel… of ben je het paashaasje??

 15. Volgens mij moet je nodig uitgelaten worden.

 16. ik vind dit een nogal eierig verhaal, heb je aan de advocaat gezeten?

 17. Hahahahaha Er valt geen ei aan vast te knopen! 😉 Wel een super uitlaatje trouwens!

 18. Laat ik het helemaal wel snappen 😀

Geef een reactie