Porsche rijd(st)ers doen het niet

Dit hoort weer eens thuis in het kader van de meest nutteloze onderzoeken. De merknaam van een auto koppelen aan het seksgedrag van de berijder…

Mannelijke BMW-rijders hebben meer seks dan mannelijke eigenaren van andere auto’s, zo blijkt uit een onderzoek onder 2.253 bestuurders tussen de 20 en 50 jaar door het Duitse blad “Men’s Car”. BMW-rijders zeggen gemiddeld 2,2 keer per week seks te hebben. Daarna volgden Audi (2,1), Volkswagen (1,9), Ford (1,7), Mercedes (1,6) en Porsche (1,4).

Ook de berijders van niet-Duitse merken hadden minder seks per week dan de BMW-rijders. Bij eigenaren van Italiaanse auto’s was dit 2,0 per week, bij Franse auto’s 2,0 keer, bij Japanse 1,8 keer, bij Zweedse 1,6 keer en bij Koreaanse 1,5 keer.

Bij de vrouwen bleken bestuursters van Franse auto’s de meeste seks te hebben, namelijk 2,1 keer per week. Hierna volgden Audi (2,0), Italiaanse auto’s (2,0), BMW (1,9) en Porsche weer onderaan met 1,2 keer per week. (bron: Fok.nl)

Conclusie van het onderzoek, kijk hoe vaak u per week seks heeft en koop dan pas uw auto. Ik vraag me overigens wel af wie er nu nog een Porsche koopt, de Nederlandse politie in ieder geval niet meer… Wat ook opvalt is als je een gezin hebt waar beiden gebruik maken van diezelfde Porsche, de man het vaker doet dan de vrouw…. Wie liegt er nu(click) Polizei Porsche

21 Comments

 1. wij hebben geen auto, doen wij dan helemaal niets aan sex?

 2. Dan moet er technisch gezien eentje af en toe buiten de deur vrij-en??!!
  Want het onderzoek meldt niets over monogaam zijn of wel?

 3. Wel een grappig onderzoekje. 🙂

 4. En Ford dan? En wat als je al 5 weken niet auto hebt mogen rijden? En wat als je helemaal niet weet hoe vaak je seks hebt, je er niet druk over maakt en het gewoon doet? Of is dat dan weer inherent aan het Ford rijden? Lastig onderzoek hoor, roept meer vragen op dan dat het antwoorden geeft (op vragen die je eigenlijk niet eens wist dat je ze had) 🙂
  Hmmm, ik neig het met Renesmurf eens te zijn.

 5. Welke wetenschapper heeft hier nu weer zijn naam onder gezet?

 6. Onzin onderzoeken, en niet wetenschappelijk verantwoord!

 7. Grappig onderzoek! Ik mis de Opel! Maar ach ik heb dat onderzoek niet nodig om te weten hoeveel sex ik heb! hihihi!
  groetjes,
  Elmar

 8. Irene is me voor…(de hele dag al trouwens).

 9. Je moet goed lezen. Er staat “BMW-rijders zeggen gemiddeld 2,2 keer per week seks te hebben” Dat zeggen ze. BMW-rijders zijn gewoon meer tot opscheppen geneigd. Daarom hebben ze ook een BMW. Klopt helemaal.

 10. Vrouwen die een Porsche delen met hun man, moeten hun man blijkbaar ook af en toe delen met iemand …

 11. Conclusie: Mannelijke BMW rijders zijn getrouwd met vrouwen die in een Franse auto rijden…… 😉

 12. En ik had zo graag een Austin Vanden Plas Princess 1300 willen kopen!!!

 13. Wat een raar onderzoek, en een Porsche hoef ik ook niet 😉

 14. Conclusie: “Men’s Car” ziet geen brood in 50-plussers

 15. Het klopt van geen meter zeg ik als Citroen rijder

 16. Haha, grappig onderzoek. Ik heb wel meteen mijn twijfels. In BMW’s rijdt toch wel een bepaald type man. Het soort man dat een reputatie hoog te houden heeft. En die dus in zo’n onderzoek zegt dat hij 2,2 keer (of vaker) per week seks heeft………!

  Heb je ook resultaten van vrouwen in een Ford Ka? Daar heb ik zo mijn theorie over…

 17. Ja, het is maar dat je het weet he..!!
  Goede nieuws: de zon schijnt weer…!!!!

 18. Pas maar op, ik heb nog een aardige anekdote over Citroen Xara rijders…

  • Je doelt dus op het artikel http://www.autoweek.nl/weblog.php?cache=no&id=381

   Na het zorgvuldig bestudeerd te hebben trek ik de volgende conclusie hieruit:

   Er staat een klein schrijffoutje in, het moet niet 110 maar 120 zijn en ik ga wel naar rechts, maar ja ik ben ook geen leraar. Ik heb overigens wel ooit leraar willen worden. Misschien telt dat dan een beetje mee. Ik hoor wel bij die 71% die de binnenkant van zijn auto als vuilnisbak gebruikt. Een Volvo is mijn droomauto, en ik erger me kapot aan anderen die hun rotzooi op straat kiepen, daar snap ik niks van.

   Het onderzoek lijkt dus aardig in de buurt te komen.

   Groetjes

   Frank de PicassoCoureur

   😉

 19. Het viel me ook al op, er klopt iets niet. Ik rijd een Franse auto, mijn vrouw Japans. Toch pies ik niet naast de pot?

Geef een reactie