Updeetje

bVision PhotographyRegelmatig krijg ik op mijn blog vragen over hoe het met Antoinette gaat. Ik had er een hard hoofd in maar na het bezoek aan de longarts gisteren en de zichtbare progressie op de foto’s begin ik toch ook een beetje positiever te denken. Het gaat in ieder geval vooruit en iedere dag wat beter. Twee passen vooruit en dan weer even en pasje terug zullen we maar zeggen. Dit is dan ook de laatste keer dat ik hier op reageer, Antoinette vind het niet zo fijn om hier in de belangstelling te staan. En u kunt uiteraard onze avonturen met de MG of de Megane blijven volgen. Ik dank wel iedereen voor de hartelijke woorden en steun in de afgelopen periode.
En ik was een beetje lui gisteren en beantwoordt de vraag van R. van I&R maar met een plaatje. Ja, we hebben een volwassen autopark. De MG en de pas aangeschafte Megane zijn samen 21 jaar oud. De Megane hebben we erbij gekocht omdat het gewoon zonde is om met de MG door al dat zout heen te rijden. Die wil ik nog lang in ere houden.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

 1. Ben ik blij om, dat het weer beter gaat met haar.

 2. Ik had ook niet door dat het herstel van Antoinette zo langzaam gaat. Fijn te lezen dat het toch wel steeds beter gaat.
  Ik zie geen trekhaak!? Iedere Nederlander heeft toch een caravan en een twinnyload??
  (of heeft de MG een trekhaak?)

 3. Het is toch allemaal wat heftiger dan ik vermoedde, dat het herstel van Antoinette nog steeds zo moeizaam gaat. Maar zolang er per saldo vooruitgang is is het goed. Al kan ik me voorstellen dat het jullie allemaal te traag gaat. Ik hoop op een beetje zon de komende tijd, dat is altijd goed om op te knappen.

 4. Het is jouw weblog Sjoerd (bVision) en daarom begrijp ik helemaal waarom Antoinette in de luwte wil verkeren om in alle rust te herstellen. Ik wens zowel jou als haar sterkte hierbij ook namens m’n lief.
  En dan over de aanschaf van jullie Megane. Een uitstekende move, want Albert rijdt sinds 1992 met zijn MGB uit 1973 en sinds 2004 met zijn MGF uit 2000 NOOIT als er pekel gestrooid is. Vanaf oktober tot half april staan beide MG’s in de winterstalling 😉
  En wiens auto wordt dagelijks gebruikt? Ik heb me er al bij neergelegd. Mijn Honda CRX.
  Groetjes
  Mara

 5. Blij dat het stapje voor stapje beter gaat en kan mij haar reactie heel goed voorstellen. lekker toch een beetje wisselen van auto.
  OT zaak is vandaag behandeld en heb op vrijwel alle fronten gelijk gekregen weet over twee weken meer.

 6. Persoonlijk ben ik meer van de Duitse auto’s, ik heb zelfs nog nooit in een Megane gezeten (of in een Citroën).

 7. Gewoon mooi, dat het de goede kant op gaat. Zowel ter been als ter wiel…
  En ik snap haar wel en ik snap jou wel.

 8. ja, mooie duidelijke log.
  Ja, aan de ene kant was ik ook wel benieuwd, en zeker geintereseerd.
  Maar aan de andere kant kom je er zelf wel mee als er wat te melden is.

  Dit verduidelijkt de zaak, heel goed!

 9. Ha Sjoerd,

  Begrijpelijk dat Antoinette niet constant het lijdend voorwerp wil zijn, is hier ook zo.
  Een Franse auto bevalt ons ook al jaren zeer goed. oma

 10. Je kunt ook op de fiets gaan… dat doe ik ook. 🙂 Mooi dat het beter gaat. Sterkte voor de aankomende tijd voor jullie beide.

  Love AS Always
  Di Mario

 11. Blij te horen dat het goed gaat met je vrouw, herstellen duurt altijd lang.
  Mooi wagen park heb je, ik zal je ons park maar niet laten zien. 🙁

 12. Ik sluit me aan bij Annette Barendregt. Toch wens ook ik Antoinette beterschap. Een MG, daar moet je zuinig op zijn. Dus rij maar lekker met dit mooie kleurtje.

 13. Nou, al dat zout lijkt me voor dit beestje ook niet gezond….Trouwens, wel zo prettig voor jullie dat er langzamerhand weer wat zon vanachter de donkere wolken komt. Geniet ervan, vooral samen.

 14. Het gaat gelukkig de goede kant op.
  Groot gelijk, vind het ook zonde maar het is niet anders .

 15. Meer stapjes vooruit dan achteruit is in elk geval in de goede richting. Het zal een langdurige kwestie zijn. Het komt allemaal weer goed.

 16. Fijn dat het langzaam maar zeker de goede kant op gaat met Antoinette.
  Wijs besluit om de MG niet al teveel bloot te stellen aan zout.

 17. Annette Barendregt

  Bedankt voor de update en ik kan me wel voorstellen dat ze dat niet wilt. Ze kent ons niet eens. Ik hoop dat het goed met haar mag blijven gaan en als er wat te melden is, horen we het vast wel van jou.

  Zo’n Mégane had ik ook, een blauwe. Ik was verliefd geworden op dat kontje! Maar zoals wel vaker was ik door verliefdheid blind. Het was een ramp, die auto. Een maandagochtendmodel. Jij hebt dat natuurlijk niet. Die van jou is op een vrijdag gemaakt! 🙂

 18. hoe dan ook, ew leven toch wel mee

 19. hai Sjoerd,

  fijn, dat Antoinette heel langzaam maar zeker vooruit gaat.
  Komt helemaal goed: rust-reinheid-regelmaat zei dokter Spock.
  nou… dat geldt nog steeds.

  wacht maar af… als het mooie weer er straks aan komt en dan in de MG.
  Dan knapt ze zeker zienderogen op.

  Sterkte!
  Marlou

  .

 20. Ik snap het wel hoor. Dat ze dat niet wil.
  En een Franse auto is altijd goed.

 21. het gaat dus de goede richting uit met Antoinette, fijn …

  Dat ik van auto’s niet veel afweet (me ook niet echt interesseren) dat weet je ondertussen wel , het kleurtje hier vind ik wel mooi

 22. Gelukkig..!!
  Goed herstel voor je vrouw.
  Die auto mag er zijn hoor, slim hoor.
  De MG maar weer van stal als het lente is.
  Fijne dag vandaag.

Geef een reactie