Kookatelier Wils Susteren

Gisteren waren we met de ontspanningsclub van ons bedrijf te gast bij kookatelier Wils in Susteren, waar we met een aantal mensen een kookworkshop hebben gevolgd. Het atelier wordt gerund door Pauline en Yoeri, beide koks met veel ervaring en ze hebben een mooi nieuw pand aan de Heidestraat in Susteren. Thema deze avond was Italië, toch al een land waarvan de recepten me wel aanstaan. Niets voor niets ben ik een pizza en pasta liefhebber. De smaak van het zonnige zuiden zullen we maar zeggen. Trouwens, de laars van Italië lijk wel een beetje op Limburg. De sfeer was uitermate goed en wat je even niet verwacht is dat je voor in ons geval 17 mensen een diner met vier gangen moet gaan koken. Niks even zelf iets doen, nee hoor meteen aan de bak. Maar dat geeft wel een uniek sfeer. In onze groep was de samenwerking uitzonderlijk goed. We pakten op wat er gedaan moest worden en hadden op deze wijze ook nog tijd om anderen bij te staan. Niks mis met de andere groepen, ook daar ging het prima en was de samenwerking tussen de afdelingen beter dan in de praktijk op het werk… Ook de aandacht van Yoeri en Pauline, als gastheer en gastvrouw was perfect. Geen probleem of er was een oplossing of hulp. Ik kan het iedereen aanraden om het eens te doen. De onderstaande foto was van het voorgerecht, en zeg zelf, dit was pas het begin. Uiteraard heb ik veel meer foto’s gemaakt. Maar ik wil hier geen collega’s in betrekken, dat komt wel in ons personeelsblad. Want ja, er was vanuit die zijde het vriendelijke verzoek om ook wat sfeerfoto’s te maken. Al met al was het voor mij een aangename verassing.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Kan ik kort over zijn: heerlijk.

 2. Dat ziet er smakelijk uit, maar ik hoop dat je meer voorgeschoteld kreeg.

 3. Annette Barendregt

  Ziet er goed uit! Weer eens wat anders dan paintballen of kloot schieten! 😉

 4. Ja dat is leuk, we hebben zoiets ook weleens gedaan met de collega’s alleen bij ons hadden ze heel veel dingen met varkensvlees, dus die vielen af.

  Love AS Always
  Di Mario

 5. zo’n lekkere workshop wil ik ook wel eens meemaken ! 🙂

 6. Dat lijkt me ook leuk om te doen, alleen heb ik al zoveel hobby’s! Mooie foto Sjoerd!

 7. Leuke activiteit met een groep collega’s. Ik ben nooit zo’n keukenprins geweest, en dat is er niet beter op geworden sinds ik MS heb, ik laat me toch maar liever bedienen … 🙂

 8. Een gezellige avond en lekker eten, wat wil je meer…..

 9. Ik maak vandaag een pizza.
  Als bodem gebruik ik een half Turks brood.

  Maar jouw gerecht ziet er mooier en smakelijker uit!

  Vrolijke voorjaarsgroet,

 10. Zo’n kookworkshop hebben wij ook een keer gedaan, vooral met visgerechten, vond ik erg leuk en zeer fotogeniek! (Daar dachten de vissen anders over)

 11. Het ziet er heerlijk uit en misschien moet ik het maar eens ondergaan, want tot nu toe heeft zo’n kookatelier mij niet aangetrokken. Wanneer iemand zoiets oppert omdat in één of ander clubverband (vroeger ook het collegateam) hoor ik altijd bij de groep dwarsliggers waardooor dit idee geschrapt wordt.

 12. Hartstikke leuk om te doen en inderdaad erg goed voor het zogeheten ‘Wij-gevoel’. Fijn weekend!

 13. Leuk om te weten! Ik vraag me wel eens af, wat zijn dat voor mensen die daar aan mee doen en hoe ervaren ze dat? Nu weet ik dat dus, leerzaam.

 14. Leuk zeg en gezellig en leerzaam ook nog. Fijn zo’n afsluiter van de week 🙂

 15. Samen koken is altijd gezellig.

 16. Leuk zo’n kookworkshop het ziet er smakelijk uit, je hebt er vast veel van opgestoken.
  Ik wens je een fijn weekend toe.

 17. Manlief heeft ooit eens in Utrecht een uitje gehad op de Tapasboot, waar ze vooraf eerst Tapas maakte, die dan op de boot meenamen en zo door de grachten vaarde

 18. het begin ziet er al heel lekker uit, als de rest ook zo was, was de workshop zeker geslaagd

 19. Leuk zo’n avondje en goed voor de sfeer in het bedrijf.
  Want dat werkt vast en zeker nog even door.
  Nu lekker weekend vieren ook dat is goed.
  Fijne zaterdag.

Geef een reactie