Het was rustig

Day Of MonthHet was rustig in het weekend, maar dat mag ook wel na een enerverend weekje met wat meer uren dan normaal. Af en toe is dat ook geen probleem, maar daaraan merk ik toch dat ik een jaartje ouder word. En dan is een rustig weekend tussendoor wel eens lekker. Wat klooien in en om het huis is dan helemaal niet verkeerd. En in de avond een lekker pilsje drinken is dan ook niets mis mee… Maar vandaag gaan we weer met frisse moed verder waar we vorige week gebleven zijn. En deze week hoop ik zonder problemen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Hier start de week twee maal. Vandaag dinsdag wapenstilstand vieren en dan morgen terug aan het werk.

 2. Je hebt helemaal gelijk, niets lekkerder dan na zo’n drukke week even relaxen met een mooie Leffe. Off topic, de bandleden hoeven er gelukkig niet van te leven want dat zou inderdaad vandaag de dag niet meer lukken.

 3. ja, laten we hopen dat het een fijn weekje gaat worden!
  En de rest van het jaar ook maar meteen.

 4. en dan nog wel eentje uit België

 5. Als je zo positief de nieuwe week in gaat heb je een prima weekend gehad.
  succes maar weer. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 6. Hé, een Leffe . . . is dat eigenlijk geen verraad voor iemand die in Limburg woont 😉

 7. Ook bij mij een rustig weekend en dat is mij dusdanig goed bevallen dat ik mij nu afvraag waarom we dat niet meer doen.

 8. Dat ziet er smakelijk en gezellig uit, Sjoerd.
  Ik wens je een goede werkweek zonder al teveel problemen en storingen.

 9. Lekker hoor. Zo’n glas heb ik toevallig net zaterdag gescoord bij de kringloop, voor vijftig cent 🙂

 10. Het w-end is goed om bij te komen.

 11. Lekker relaxen met een Leffe, dat is helemaal niet verkeerd.

 12. Het was vorige week ook voor mij een enerverende week, helaas mocht ik het niet wegspoelen met een lekker biertje, die ik trouwens wel in de koelkast heb liggen.

 13. Ha die Sjoer,

  haaa… een welverdiende Leffe triple!
  Nou jongen… proost! Zet ‘m op!
  Succes!

  En een groet van Marlou

  .

 14. goed dat je lekker uitgerust bent. Een biertje hoeft natuurlijk niet zo in de vroege ochtend, maar ik neem hem vanavond wel van je dan.

  Love As Always
  Di Mario

 15. Ik sla je biertje maar even ogen, eerst maar een bakkie koffie.
  Hopelijk wordt deze week wat rustiger voor je!
  groetjes Kakel

 16. Ik vond het een redelijk normale week vorige week, die paar overuren, dat kunnen we toch nog wel hebben.

 17. Goede morgen Sjoerd, die foto met je biertje ziet er geweldig gezellig uit. Ik hoop dat je uitgerust genoeg bent om weer zo’n drukke week het hoofd te bieden.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 18. Gelijk heb je Sjoerd…!!
  Goede start van de nieuwe week.

 19. we worden er inderdaad niet jonger op, gisteren na mijn werk had ik ook nood om eens lekker thuis te blijven, en ik kan daar zeker heel erg van genieten. Bij mij was het geen biertje maar coktails en koffie

Geef een reactie