Tips en Truuks – het prul van 2007

Als je over tips en truuks begint denken de meeste al meteen dat er de standaard zaken met betrekking tot windhoos aan bod komen. Niet dus, daar wordt al genoeg over geschreven. Vandaag een vraagje voor u. Ik heb het idee dat er na de Sint en de Kerstman een hele zooi aan goedbedoelde maar nutteloze prullaria overblijven. Wat ik me afvraag is waar uiteindelijk al de rommel blijft. Nutteloos o.a.: verwarming voor (auto) sleutels, led lampjes voor aan diezelfde sleutelhanger en u mag zelf producten aanvullen. Ik had toch gezegd dat dit blog draait op enige aktiviteit van u. En verder heb ik het niet over verkoopbare producten die u via marktplaats kunt aanbieden, maar gewoon zooi, gadgets en ga zo maar door…. Misschien heeft iemand een idee wat we daar in januari mee kunnen doen. Ofwel, wat wordt het prul van 2007… En btw ik heb net een prul voor een paar euri op internet gekocht. Voor insiders een Falcon, nieuw in de doos en nog nooit gebruikt.20 Comments

 1. Dat nutteloze spul wat men gatgets noemd heb ik al jaren niet meer gehad. Ze weten ook wel dat ik daar niks mee doe. Nee , de tijd van het peper en zout stelletje heb ik al jaren afgeschaft. Gr. Jan

 2. Tsja ehh… Op marktplaats zetten, verkopen en andere prullaria kopen dan maar? Om dat vervolgens het hele jaar door te blijven doen? Tegen kerst heb je dan weer je eigen dingetje!

  Prullaria van dit jaar… Mmm.. Sorry, zit heel hard te denken, maar kom er eventjes niet op!

 3. Kadoruil-feestjes in begin januari kunnen erg leuk zijn. Ook meteen een uitgelezen gelegenheid om restanten eten van eind-december gezamenlijk te nuttigen.

 4. Dat is geen prularia, dat is kunst.
  Dat hoort op de kast of op een plank.
  Tentoongesteld!

 5. Wij hebben sinterklaas helemaal niet gezien dit jaar.. het krijgen van prullen vind ik ergens enorm zonde

 6. Ik vind dat altijd een groot probleem en daarom stop ik het altijd ver weg zodat ik het niet zie en niet te gauw tegenkom. Na een paar jaar als ik het dan weer tegenkom kan ik het met een gerus hart weggooien. Nooit nodig gehad denk ik dan.

 7. Gewoon het hele kerstpakket. Onzin.

 8. Gek ik krijg zelden of nooit zulke prullaria

 9. Nutteloze prullaria: Stuur het maar op.

 10. Goh, ik ben altijd blij met alles, al gaat het maar om het gebaar. Ik heb helemaal niks gekregen.

 11. Van de Sint heb ik niets gekregen omdat ik z,n verjaardag niet vier.Scheelt een hoop troep.

 12. Wij doen niet meer aan cadeautjes, we hebben alles. Alleen de kinderen krijgen nog wel eens iets waar ze zelf om vragen en wat ze echt nodig hebben. Gratis rommel uit winkels of relatiegeschenken nemen we niet aan.
  Maar zo’n ledlampje aan de sleutelbos is nou weer reuze handig, je hebt het altijd bij je. Ik gebruik het bij voorbeeld als ik ergens in het donker wandel en er komt een hardrijdende auto met groot licht aan. Om even te waarschuwen dat er iemand loopt. Dat werkt.
  Ik heb het ook nog eens gebruikt toen ik midden in de nacht het graf van mijn vader zocht (dat kun je soms zo hebben). Prima lampje.

 13. ik heb 3 lades vol met die onzin. Husband sleept nl, samen met het nageslacht, van alles mee naar huis! Een voorbeeld van prinses, had ze van een jongetje uit de klas; een huisje met naam van een woningbouwvereniging, waar je op een zilveren uitsteeksel n foto kan plaatsen. Wie verzint zoiets? En wat moet ik er mee? De prullenbak wist er gelukkig raad mee!!

 14. Prullen moet ik niet hoor… die belanden toch alleen maar in de la… en die prul op de foto een paar euri… j had de mijne zo mogen hebben, heb er nog eentje liggen die ik niet gebruik.

 15. hier geen prullen,
  want sint en de kerstman gaan ons voorbij

  😉

 16. Ik neem zelden relatiegeschenken aan of ik geef ze weg.

 17. Prullaria uit het verleden is al lang en breed richting afvalverwerker gaan.
  De laatste jaren bestaan kado’s bij ons uit “beter houdbare” spullen zoals muziekspelers, sieraden, etc…
  Is er niet ergens een prullaria museum? of in oprichting ofzo?

 18. De Sint heeft dit huisje overgeslagen maar met Kerst wordt de zooi zinloze troep goed aangevuld in de familie! Ben gek op gadgets en geef ze gul aan mijn gezinnetje (in de hoop dan een gadget terug te krijgen maar dat wil nog niet erg lukken) 😉

 19. Ik heb meerdere lades en kasjes vol liggen met prullaria en zooi, in de hoop er iemand ooit een plezier mee te kunnen doen.
  En na verloop van tijd gooi ik dingen ook gewoon weg….tja zonde maar als het echt zooi is hoort het toch ook in de container? 😉

 20. Voor mij is dat een glimmende zwarte keramische kaarsen standaard. LELIJK!
  We kunnen een ruilbeurs houden;-)

Geef een reactie