Tips en Truuks – Not for MacFreaks

Vandaag even geen HTML of CSS. Het was me gisteren wat te veel van het goede. Onze nieuwe vaatwasser was gearriveerd en moest uiteraard ook even geplaatst worden, nog een dag met de hand afwassen is er dan niet meer bij. En plaatsen gebeurt door eerst de oude vaatwasser weg te halen en daarna de nieuwe er neer te zetten en aan te sluiten. Het is geen dagelijks werk voor me maar het is gelukkig allemaal gebeurd. Op een waterballet na dat de oude vaatwasser nog even veroorzaakte, kunnen we nu weer genieten van onze verdiende vrije tijd. Toch een tip vandaag, alleen niet voor Mac users en het heeft niets met vaatwassen te maken. Het begint met het starten van de rekenmachine van windows XP. Op de windowstoets + R drukken, dan calc intypen en op enter drukken is het snelste. De Rekenmachine via het menu starten (bureauaccesoires) mag ook natuurlijk. Kijk niet naar de cijfertjes, dat is de wortel uit veertien.17 Comments

 1. Mijn rekenmachinne help dinges gaat niet aan, das ook wat.
  Gelukkig kan ik wel gewoon sites bekijken, en gelukkig doet de afwasmachinne het nog.

 2. ik heb hetzelfde als Irene,ook Vista, dat gaat idd weer anders en hou op over die afwas 😉

 3. In vista gaat het allemaal weer net een beetje anders. Ik wacht op de lessen voor gevorderden.

 4. gewoon afwassen is een heerlijke smoes om de rest van de familie over de hekel te hale.

 5. Ik heb de rekenmachien (maar dan de complete uitvoering) net als kladblok en speciale tekens direct in mijn startmenu gezet. Toch gebruik ik vrijwel altijd Excel. Daar blijven de berekeningen staan en die vul ik dan weer in met andere variabelen.

 6. Zo’n afwasmachine is enorm makkelijk 🙂

 7. Dit is een handige tip, want ik ben altijd de shortcut van de calculator in het startmenu kwijt!

 8. Ondanks dat ik een vaatwasser heb, was ik toch nog wel eens met hand af, het werkt soms ontspannend.

 9. Succes met je examen, als je nog even afleiding zoekt kun je natuurlijk best een gezellig pannetje uit de vaatwasser trekken en met de hand afwassen.;-)

 10. Afwassen met de hand en hoofdrekenen behoren tot het verleden. Dat kan de verwende mens nog wel eens opbreken als er zich een “ramp’ voordoet.

 11. Ik hoef eigenlijk nooit iets uit te rekenen, gek he.
  Afwassen wel, daar heb ik ook een masjientje voor 🙂

 12. succes met de nieuwe vaatwasser,
  zo,n ding is mijn droom……………
  😉

 13. VCA ga je makkelijk redden (no worrie about that)! Dan voldoen jullie ook weer aan de kwaliteitsnorm voor een jaar! Maar natuurlijk succes!!
  (lekker dat die geinstalleerd staat de vaatwasmachine)

 14. Gelukkig hoeven wij geen vaatwasser te instaleren.
  Mijn vaatwasser heet gewoon Tinus

 15. Als je een vaatwasser kan installeren moet dat VCA wel meevallen toch?
  Ik vond het zelf een fluitje van een cent.

  Succes in ieder geval!

 16. Die Internet Explorer zit echt overal in geentegreerd. Langzaam aan ben ik Microsoft (Windows) aan het verlaten, het wordt alleen maar erger met Microsoft. Ik ben al bezig met de overstap naar Linux, (K)Ubuntu draait al op mijn Laptop. Nu de andere PC nog.

 17. Waarom doet me dit overkomen als compleet nutteloos?
  Je zult wel gehersenspoed zijn van het afwassen!

Geef een reactie