Tips en Truuks – Not for MacFreaks
Tips en Truuks – Not for MacFreaks

Tips en Truuks – Not for MacFreaks

Vandaag even geen HTML of CSS. Het was me gisteren wat te veel van het goede. Onze nieuwe vaatwasser was gearriveerd en moest uiteraard ook even geplaatst worden, nog een dag met de hand afwassen is er dan niet meer bij. En plaatsen gebeurt door eerst de oude vaatwasser weg te halen en daarna de nieuwe er neer te zetten en aan te sluiten. Het is geen dagelijks werk voor me maar het is gelukkig allemaal gebeurd. Op een waterballet na dat de oude vaatwasser nog even veroorzaakte, kunnen we nu weer genieten van onze verdiende vrije tijd. Toch een tip vandaag, alleen niet voor Mac users en het heeft niets met vaatwassen te maken. Het begint met het starten van de rekenmachine van windows XP. Op de windowstoets + R drukken, dan calc intypen en op enter drukken is het snelste. De Rekenmachine via het menu starten (bureauaccesoires) mag ook natuurlijk. Kijk niet naar de cijfertjes, dat is de wortel uit veertien.17 Comments

  1. Ik heb de rekenmachien (maar dan de complete uitvoering) net als kladblok en speciale tekens direct in mijn startmenu gezet. Toch gebruik ik vrijwel altijd Excel. Daar blijven de berekeningen staan en die vul ik dan weer in met andere variabelen.

  2. Catman (Frank)

    Die Internet Explorer zit echt overal in geentegreerd. Langzaam aan ben ik Microsoft (Windows) aan het verlaten, het wordt alleen maar erger met Microsoft. Ik ben al bezig met de overstap naar Linux, (K)Ubuntu draait al op mijn Laptop. Nu de andere PC nog.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.