Chrome van Google
Chrome van Google

Chrome van Google

Chrome de nieuwe internet browser van Google staat hier te werken. Op de dag van lancering heb ik de browser meteen geenstalleerd. Mijn nieuwsgierigheid overwon het van mijn angst voor het nieuwe. Nu draaien er dus een aantal browsers gemoedelijk naast elkaar en kan ik de zaak goed vergelijken. Ik moet zeggen dat het in tegenstelling tot Firefox en de Windows Internet Explorer een wel heel uitgeklede versie is. Veel content voor weinig geld. Het heeft daarom voor mij nog wat nadelen, maar die zullen, Google kennende, best wel worden ingevuld. De Windows Explorer staat in een hoekje toe te kijken. De bezochte sites zijn allemaal in vrijwel ongewijzigde vorm te bekijken. En af en toe wat oefenen. Mijn Fox Rulezzz, maar voor hoe lang nog.


17 Comments

  1. ik heb het gisteren uitgeprobeerd, maar ik mis mijn knopjes die ik zo makkelijk vind, van del.icio.us en Bemba en dat is dan allemaal weg. Aan de andere kant vind ik het wel makkelijk dat er gelijk op de beginpagina de meest bezochte websites verschijnen

  2. Tot nu toe gebruik ik naar volle tevredenheid Firefox 3, maar toen ik vanmiddag las over Chrome werd mijn nieuwgierigheid toch wel gewekt. Op verschillende fronten maak ik al gebruik van Google, en ik zal Chrome zeker eens even bekijken.

  3. Ik draai zelf al jaren met een uitgeklede IE6. Dat ding is razendsnel en FF2 heb ik wel maar gebruik ik daarom alleen om te zien of die geen kuren heeft op mijn webverzinsels. Wat dat betreft scoort Opera9.5 beter bij me. Die is ook stukken sneller dan FF en vooral het in en uitzoomen werkt beter. Maar aangezien ik veel wmv- en asf-bestanden in de browser afspeel, kom ik steeds terug op IE6. Die doet dat prima en die andere 2 niet omdat WMP er niet in geentegreerd is. Voor FF heb ik wel eens wat plug-ins daarvoor geladen, maar die werken ook niet goed en zeker niet snel. Opera doet het trouwens het beste waar het om reclame-onderdrukking gaat. Mogelijk schakel ik daar op over als de reclames bij webminlog te irritant worden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.