Flying High – echt high
Flying High – echt high

Flying High – echt high
Had ik hier vandaag een logje willen plaatsen over het ontwerpen van een vliegtuig was ik zo druk bezig geweest dat ik er gewoon niet aan toe ben gekomen. Maar dat is ook niet erg, volgende week weer een dag, toch… En om daar toch even op door te gaan, ook als het weer niet helemaal meezit kan er gevlogen worden. We stonden afgelopen week toch even op het veld, het was koud, en winderig, maar het was lekker vliegen… Daarom als toetje een paar foto’s en uiteraard aanklikbaar.19 Comments

  1. Ik woonde een paar jaar geleden naast een veld waar de modelvliegtuigpiloten graag hun vliegtuigen oplieten.
    Vond ik altijd leuk om naar te kijken.
    De 2de foto neemt me dus een beetje terug in de tijd, grappig…

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: