Druk of druk

Er kan druk op je worden uitgeoefend of je kunt het gewoon druk hebben. Het is een subtiel verschil, maar wel wezenlijk voor de uitoefening van je beroep. Het ene levert stress op en het andere is lastig. Ik zal u niet vermoeien met waar ik allemaal mee bezig naast mijn operationele taken, maar langzaam krijg ik het gevoel dat een dag te weinig uren heeft. Wat voor de ene een crime is, is voor de ander een uitdaging. Ik ga voor de uitdagingen dit jaar. Projecten, opleverdata, budgetten, ik lap het aan mijn laars. gewoon gaan met die banaan. Maar wat ben je daar in de avond moe van…18 Comments

 1. Ach ja, dat ken ik wel… succes!!!

 2. Al net zo lekker actief met vanalles lees ik wel!
  Zo te lezen zit je ook in een flow, en dan gaat die banaan meestal vanzelf he?
  Succes met alles en geniet er ook van!

 3. daar merk je bij jou toch niet veel van volgens mij 🙂

 4. Klinkt als een positief ingesteld mens!
  Fijn weekend!

 5. Je moet er inderdaad van maken wat er van te maken valt, maar zorg er wel voor dat het mee blijft vallen en haak echt af als het tegen gaat vallen.

 6. Trek je carnaval dan nog wel of heb je dan gewoon vrij? 😉

  Maar zonder druk is het leven ook gewoon niet leuk! Idd gaan met die banaan. 🙂

 7. Ik doe gewoon waarvoor ik ben aangenomen, en na werktijd denk ik er niet meer aan, dat zie ik morgen dan wel weer. (of maandag, in dit geval)

 8. Da’s de beste manier ook, om de pret er in te houden 😉
  Maar ja, ik merk toch dat er vaak deadlines zijn waar ik me aan moet houden (want data dat advertenties geplaatst moeten worden bijv.: reclamebureau, kranten, klanten), niet altijd heb ik ’t in de hand …
  Enniewee, nu lekker weekend, ja toch?

 9. Dit begrijp ik tenminste. het ccs en htlm verhaal is echt nog even te moeilijk voor mij, maar raak in de drukte je zelf niet kwijt en maak jezelf ook niet zoek, dan wordt het een hele heisa om jezelf weer terug te vinden

 10. Maar dat voelt dan toch wel als goede moeheid en tevredenheid…

 11. gave foto! idd, het is nu weer bijna weekend, geniet ervan!

 12. Slaapt wel beter hoor, als je moe bent.

 13. Ook van een uitdaging kun je behoorlijk moe worden hoor…

 14. Je best doen en meer kan je niet doen. Of zit de baas als een tijger over de projecten te waken, en zit jij als verantwoordelijke in die bal… dan kan het wel snel stress worden! 😉

 15. goeie instelling,

  succes ermee………….

  😉

 16. Zo gaat dat wel eens. Dat hoort erbij…

 17. zolang de griep nog niet toeslaat…..

 18. Aha dus ook in het zuiden heeft de waan van de dag toegeslagen, en het is nog niet eens carnaval 😉
  Bijna weekend in elk geval!

Geef een reactie