Druk of druk
Druk of druk

Druk of druk

Er kan druk op je worden uitgeoefend of je kunt het gewoon druk hebben. Het is een subtiel verschil, maar wel wezenlijk voor de uitoefening van je beroep. Het ene levert stress op en het andere is lastig. Ik zal u niet vermoeien met waar ik allemaal mee bezig naast mijn operationele taken, maar langzaam krijg ik het gevoel dat een dag te weinig uren heeft. Wat voor de ene een crime is, is voor de ander een uitdaging. Ik ga voor de uitdagingen dit jaar. Projecten, opleverdata, budgetten, ik lap het aan mijn laars. gewoon gaan met die banaan. Maar wat ben je daar in de avond moe van…18 Comments

 1. Agness

  Al net zo lekker actief met vanalles lees ik wel!
  Zo te lezen zit je ook in een flow, en dan gaat die banaan meestal vanzelf he?
  Succes met alles en geniet er ook van!

 2. Da’s de beste manier ook, om de pret er in te houden 😉
  Maar ja, ik merk toch dat er vaak deadlines zijn waar ik me aan moet houden (want data dat advertenties geplaatst moeten worden bijv.: reclamebureau, kranten, klanten), niet altijd heb ik ’t in de hand …
  Enniewee, nu lekker weekend, ja toch?

 3. hanscke

  Dit begrijp ik tenminste. het ccs en htlm verhaal is echt nog even te moeilijk voor mij, maar raak in de drukte je zelf niet kwijt en maak jezelf ook niet zoek, dan wordt het een hele heisa om jezelf weer terug te vinden

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.