Zottendag
Zottendag

Zottendag

Vandaag is voor ons een feestdag. Op 31 januari 1975 zijn we getrouwd, voor de wet heette dat destijds. De kerkelijke inzegening was voor ons ongelovigen niet weggelegd. Getrouwd in onze eigen oranje Volkswagen Kever, Snoopy. En dat is inmiddels al heel lang geleden, al lijkt het nog als de dag van eergisteren. Helaas moeten we alle twee werken, maar dat mag de feestvreugde niet drukken. Niet dat het al die tijd feest is geweest, maar in voor en tegenspoed zullen we maar zeggen, zijn we zover gekomen. 33 jaar is ook een zottengetal dat weet iedere Carnavalist. En net vandaag start in Gebrook het carnavalsgebeuren met het traditionele Kowrenne op de mert. Toeval, of niet, wij vieren hier gewoon ons eigen feestje…17 Comments

  1. Agnes

    Van harte gefeliciteerd!!
    Nog vele gelukkige jaren samen toegewenst! En als ik jouw opmerkingen de laatste jaren eens de revue laat passeren gaat dat vast en zeker lukken, want het wordt met het jaar mooier 😉

  2. hanscke

    Gefeliciteerd. Je bent dus in hetzelfde jaar getrouwd als ik, maar bij ons was het een valse start. Ik ben nu ook al heel lang getrouwd, maar wel met een ander. Wel mooi om te ween dat het voor anderen wel weggelegd is geweest. Nogmaals proficiat.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.