Enne, hoe bevalt het
Enne, hoe bevalt het

Enne, hoe bevalt het

Enne, hoe bevalt het hier?, Om maar meteen met de deur in huis te vallen. bVision is nu een maand of twee in de lucht en de stijl is niet of nauwelijks aangepast. Een beetje Me!, een stukje Frank (CatMan) en voor de rest ziet u het wel. Het beetje lucht wat ik nodig had bevalt mij in ieder geval prima. Sommige reacties stellen me teleur, andere vind ik heel positief. Een gedeelte zal straks ook afhangen van de continuiteit van de verhalen. Zoals Limburg in beeld zal wel eens vervallen. Zo groot is het zuiden nu ook weer niet en als ik dan gemiddeld per jaar zo’n 100 gehuchten doorloop ben ik er snel doorheen. Maar daar ging het eigenlijk niet om. Moet ik zo doorgaan, dingen aanpassen, of heeft u het wel gezien, het laatste is moeilijk, want dan leest u dit niet… Of heeft u goede suggesties voor bepaalde dingen, ziet u liever iets toegevoegd of verder uitgediept. bVision in deze me! past zich wel aan, maar de oude site wordt het nooit meer, dat is gedaan. Grappig is wel dat na het wegvallen van de doorverwijzing van de vanman.nl site ik nog maar de helft van het aantal hits heb… En ook daar kan ik niet meer mee zitten. It’s my site. It’s me!


24 Comments

 1. Ik heb je in elk geval bij m’n linkenlijst gezet, en zo ver heeft V@nm@n het nooit geschopt. 🙂 Maar dat heeft misschien ook te maken met het feit dat ik opeens een link naar mij hier rechts zag.

  Ik hou erg van regionale sites. Dus die rondjes in Zuid-Limburg spreken me erg aan. Zoiets is uit te bouwen naar zaken die opvallen in Zuid-Limburg. Zelf schrijf ik deels over de regio Alkmaar. Ik zou daar zonder moeite een volledig weblog aan kunnen wijden. Helaas heb ik meer hobbies, dus dat zal er wel niet van komen.

  Met auto’s heb ik niet veel, maar het soort dat de laatste tijd de aandacht krijgt vind ik erg geinig.

  En dat hergebruik van m’n commentaar is natuurlijk prima. Ik ga alleen die opmerking over de lange plank niet 2x plaatsen. 🙂

 2. Om met Barry Stevens te spreken:Voorall so doorgaan!

  Elk vogeltje zingt nu eenmaal zoals-ie gebekt is en als een spreeuw gaat doen alsof-ie een roodborstje is geeft dat alleen maar verwarring. Niet in het minst bijhet arme roodborstje dat op de betreffende paringsroep afkomt…;-)

 3. hanscke

  Ik kom hier nog altijd met plezier, de oude auto’s vind ik leuk, limburg vind ik leuk, de technische verhalen van de site en de foto’s boeien mij niet. Ik bekijk ze vluchtig, maar om elke keer te schrijven, hier heb ik geen verstand van is ook niet je dat, dus heb ik besloten daar niet meer op te reageren.

 4. ik vindt je dingen eigenlijk wel leuk.
  jou limburg, de auto,s heel gaaf.
  je foto uitleg, alleen dat http lukt me niet goed te lezen omdat ik dat te vindt.maar hee dit is jou log je doet wat je wilt.
  vindt men het niet leuk dan niet.

  mijn cijfers zijn ook heel diep gezakt, 2 jaar geleden tussen de 30 en 40 reakties nu misschien 8………………….
  jammer dan.
  ik had toen een rot tijd en dat scheef ik van me af wat super hielp en nu schrijf ik over andere dingen en waarschijnlijk niet zielig genoeg denk IK soms.
  maar dat maakt niks uit ik zit hier nu 4 jaar en vindt het nog steeds leuk en log voor mezelf,
  alhoewel een reaktie natuurlijk altijd leuker is.
  het blijft mijn ding………………….

  en daarbij ook de jouwe
  😉

 5. Limburg in Beeld vind ik erg leuk natuurlijk maar eigenlijk alles wel,ook de items over auto’s en de oude camera.Misschien idd nog wat meer van dat soort logjes? jaren50 en 60 dingen? ik weet het niet,natuurlijk moet je het toch zelf bepalen wat je met je site doet.

 6. Ik kom hier nog steeds graag om te lezen , maar niet op alles reageer ik
  Soms weet ik gewoon niet even terug te reageren omdat ik ook sommige dingen niet met je deel. Maar ik lees het wel hoor.

  Fijn weekend

  Groetjes Gina

 7. Mijn kijkcijfers en reacties vallen in het niet bij die van jou. Ik lees hier trouw, maar vind vaak weinig aanknopingspunten om te reageren. Auto’s, Limburg, Modelvliegen, ik deel het niet met je. En HTML en fotobewerking hebben voor mij niet veel geheimen. Dat geeft allemaal niet, het is jouw site. Dus doe wat je wil, zou ik zeggen. (En dat deed je al!)

 8. ria

  Ik kom hier graag hoor en weet nog steeds niet welke dag we nu weer hebben dus voor mij is het ook nog steeds een verrassing. De auto’s vind ik leuk en de uitleg over de fotobewerking, Limburg ook, maar ik kan me voorstellen dat je daar een keer doorheen bent. Het html gebeuren gaat me vaak boven de pet, maar ik lees het wel. Kortom, ga zo voort! Kijkcijfers trek ik me ook niets van aan en ach die tegenvallende reacties… mensen nemen in elk geval de moeite dat is toch ook wat waard.

 9. Ik heb ook wel een tegenvallende reacties! Ik probeer altijd zo goed mogelijk over te komen, maar met typen kan het wel eens verkeerd overkomen. Maar ik meen iig nooit iets verkeerd.
  Kijkcijfers moet je ook helemaal niet meezitten. Dat boeit mij ook helemaal niet.. Gewoon doorgaan zoals je doet, of wat voor jou goed voelt:-)

 10. Het blijft leuk lezen bij jou!
  De technische dingetjes die sla ik vaak over.. heeft niet mijn bekoring.
  Maar goed, daar gaat het ook niet om. Het is belangrijk dat je dingen schrijft/doet die jij leuk vindt!!!!

  Groetekes!

 11. Weet je: je kan niet iedereen tevreden stellen. Jammer dat je qua hits de helft heb in moeten leveren maar deze domeinnaam is nog niet zo lang in de lucht.

  Misschien kan je je als je uitgewandeld bent in Limburg 😉 als vervolg opmerkelijk nieuws vanuit Limburg plaatsen?

  Ik vind de diverse rubrieken interessant en heel verschillend van elkaar. Zo heb je een heel afwisselend geheel. Wat mij betreft: gewoon doorgaan zo als die gaat!

 12. Ik vind je fotobewerkingslogjes en ode merken nteressant.

  Misschien ook leuk om iets van “nieuwe merken” of nieuwe technologische snufjes erbij te doen?
  dat boeit me ook erg!
  Je zuidelijke logjes lees ik oppervlakkig…ik kom van oorsprong uit Friesland en dat ligt er zooooooo ver vandaan 😉

 13. Ik vind de artikelen over fotobwerken en html / css wel interessant. Limburg in beeld vind ik ook een leuke serie artikelen.
  Naar mijn mening ben je een goeie weg ingeslagen met bVision.

 14. Limburg in beeld vind ik geweldig om te lezen. Het bewerken van foto’s heel nuttig, werkelijk hele waardevolle tips en truuks. Ik ben nu zelf bezig met korte videofilmpjes en zou daar ook wel wat meer do en don’ts in willen weten ideetje?
  Het HTML gebeuren vind ik wat minder, ik heb moeite met begrijpend lezen van die stukjes en laat die blogjes meestal links liggen. Maar ik lees wel even elke dag, reageer niet elke dag maar soms weet ik gewoon niks te schrijven en dan houd ik liever mijn mond 😉
  Verder maak je prachtige foto’s en weet je altijd het blogje goed met de geplaatste afbeelding te linken en schrijf je ‘gewoon’ lekker, niet te langdradig maar lekker bondig, to the point. Ik denk overigens nooit “o vandaag is het ‘modelvliegtuigdag’bij Me!” Ik laat me nog steeds elke dag verrassen 🙂

 15. Tegenvallende reactie`s, dat heb ik elke dag wel, altijd wel iemand.
  ach ja, en de kijkcijfers boeien helemaal niet.

  je moet je ei kwijt kunnen, een weblog is een uitlaatklep.

  Persoonlijk heb ik minder met dagboeken, meer met rubrieken, dus je doet het lekker, maar al te strak is ook weer niet fijn.

 16. Ik denk dat je op een gegeven moment Limburg in beeld moet gaan laten vervallen, maar bah die geef je zelf al door. 😉
  Er zijn vast genoeg andere dingen nog over Limburg te vertellen?
  Dat er een aantal logjes tussen zitten die elke week weer terug komen vind ik zelf wel erg leuk! 🙂
  tsja ehh.. Ik kom hier nog steeds met veel plezier!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.