Keek op de afgelopen week (10)
Keek op de afgelopen week (10)

Keek op de afgelopen week (10)

Deze week was een druk en enerverend weekje voor me, door de carnaval waren veel mensen vrij en het werk gaat bij ons gewoon continu door. We kunnen niet om vijf uur iedereen in Limburg en elders in het donker zetten en naar huis gaan. Maar de week is alweer om. Gisteren was het heerlijk weer en ben ik met mijn vriend Humberto weer eens gaan vliegen in Schimmert. Alles wat je bouwt moet uiteindelijk ook de lucht in kunnen. Het was fantastich weer, geen wind en het zonnetje deed goed zijn best. En zonder schade thuiskomen mag ook toch. Er vliegen daar modellen rond waar je een kind mee kunt vervoeren. Niet dat iemand dat in zijn bolle hoofd zou halen, maar het kan wel. Vandaag doen we het wat rustiger aan, ik moet studeren. Aanstaande donderdag moet ik VCA examen doen (Basiskennis Veiligheid). (klikken op de foto’s geeft een groter beeld)17 Comments

  1. Het is veels te mooi weer om te studeren,misschien kan je het buiten doen?
    OT: ik had je willen mailen, maar zie geen adres,ik heb namelijk nog een vraagje: Ik wil een logje plaatsen met als titel: Kralingen in Beeld,vind je dat okee?

  2. Heerlijk om buiten te zijn en ‘nuttig’ bezig te zijn!
    Heel veel succes met studeren. Kan nu heel clichematig zeggen dat je m toch wel haalt etc.. Maar dat doe ik lekker niet. 😉
    Fijne zondag!
    Wel buiten zitten he als je gaat leren?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.