Flying – P38 LightningGisteren was eigenlijk mijn hobbydag, maar niks hoor, het werk ging voor en ik was te laat thuis om daar nog echt zin in te hebben. Dat moet ik dus vanvond even inhalen. Een beetje afwisseling erin brengen moet kunnen. Helaas gaat daardoor wel mijn logje de mist in. Ik mis wat foto’s en beschrijvingen van de afbouw van de freestafel en de electronica. U houdt dit logje uiteraard te goed. Om het goed te maken een van de modellen die afgelopen week omhoog gingen. Het model, een P38 Lightning vind ik een van de mooiste vliegtuigen. Het vloog miserabel, maar was ondanks dat toch zeer succesvol. Het onderstaande model vliegt echt bij onze club en is helaas niet van mij. Hier ben je met een paar tientjes niet klaar. Als dit tegen de grond gaat praat je over enkele honderden euro’s. Daar moet ik nog lang voor sparen. Overigens vliegt het model op de foto wel redelijk goed. Kijk eens naar mijn auto op de achtergrond en u heeft een idee hoe groot dit toestel echt is.


20 Comments

 1. Bekend vliegtuig!
  Die heeft mijn lief ook 🙂

 2. Hij ziet er echt indrukwekkend uit. Om een beetje verliefd op te worden.

 3. Das wel geen F16 wat ik van de week op de TV zag. Maar wel een hele mooie…

 4. Ik vind het altijd schitterend die modelvliegtuigen.
  Vorig jaar nog een log gemaakt over model helicopters die ik ergens tegenkwam, sommige foto’s leken ze net op normale grote.

 5. als ik soms foto’s zie van knutseldingen, dan snap ik er weinig van moet ik bekennen (maar dat wist je al) maar nu ik dit zie snap ik zeker wat jij een leuke hobby hebt!! wat ontzettend gaaf als zo’n ding klaar is! Compliment!! En wat is zo’n vliegtuig groot!

 6. waar blijven die AWACS?

 7. Prachtig model, daar doe je me zeker een lol mee.
  Deze toestellen hebben in WO II volgens mij een niet onbelangrijke rol gespeeld.

 8. Leuk zeg!!! Fijn weekend!

 9. ‘k Zag bij DWDD mensen met dezelfde hobby. Moet zeggen dat het me meer en meer trekt, maar ik heb dan ook al lange tijd een passie voor de dingen die vliegen 😉

 10. Als je de foto zo bekijkt, zou het zomaar een groot vliegtuig kunnen zijn, zo echt zien ze eruit

 11. Ik vind dit toch een geslaagd logje hoor!

 12. Ik vind die vliegtuigen machtig mooi om te zien! Dat is zeker een groot vliegtuig! Hoe krijg je die naar het vliegveldje toe vervoerd? Met een trailer?

 13. Dat is zeker een joekel, die moet je ook niet op je hoofd krijgen.. 😉

 14. ziet er idd groot uit zeg,
  veel plezier ermee
  😉

 15. dat ziet er idd groots uit

 16. Je maakt ze steeds mooier lijkt het wel

 17. Inderdaad een prachtig model van een serieus formaat!

 18. Een leuke hobby! Hopelijk is je spaarvarken (oeps, dat mag geloof ik niet meer) snel gevuld, zodat je ook zo’n prachtig model kunt aanschaffen.

 19. Volgens mij zijn de vliegeigenschappen belangrijker dan het uiterlijk..

 20. Ik neem hier genoegen mee, zo blijft loggen toch verrassend!
  Leuk altijd, je hobby.,

Geef een reactie