Flying – P38 Lightning
Flying – P38 Lightning

Flying – P38 LightningGisteren was eigenlijk mijn hobbydag, maar niks hoor, het werk ging voor en ik was te laat thuis om daar nog echt zin in te hebben. Dat moet ik dus vanvond even inhalen. Een beetje afwisseling erin brengen moet kunnen. Helaas gaat daardoor wel mijn logje de mist in. Ik mis wat foto’s en beschrijvingen van de afbouw van de freestafel en de electronica. U houdt dit logje uiteraard te goed. Om het goed te maken een van de modellen die afgelopen week omhoog gingen. Het model, een P38 Lightning vind ik een van de mooiste vliegtuigen. Het vloog miserabel, maar was ondanks dat toch zeer succesvol. Het onderstaande model vliegt echt bij onze club en is helaas niet van mij. Hier ben je met een paar tientjes niet klaar. Als dit tegen de grond gaat praat je over enkele honderden euro’s. Daar moet ik nog lang voor sparen. Overigens vliegt het model op de foto wel redelijk goed. Kijk eens naar mijn auto op de achtergrond en u heeft een idee hoe groot dit toestel echt is.


20 Comments

  1. als ik soms foto’s zie van knutseldingen, dan snap ik er weinig van moet ik bekennen (maar dat wist je al) maar nu ik dit zie snap ik zeker wat jij een leuke hobby hebt!! wat ontzettend gaaf als zo’n ding klaar is! Compliment!! En wat is zo’n vliegtuig groot!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.