Serendips
Serendips

Serendips

Geen terugblikken meer hier, geen keek op de afgelopen week, daar doen we niet meer aan. De zondag wordt van Me!. Terug in de tijd kunnen we niet, hooguit er van leren, dus waarom achterom kijken. Vandaag ontmoet ik twee legendarische goerroe’s in weblogland en ver daar buiten Ze hebben al jaren een zelfgebouwde site en splitsen de taken, hij bouwt de site en zij gebruikt hem…(oeps!). Een twee-eenheid in weblogland, ofwel I&R van Serendips. Ze komen bij ons vanuit Luxemburg via Apeldoorn dan weer terug naar Luxemburg via Hoensbroek. Ten minste als er geen bomen en zo op de weg liggen. We kennen elkaar eigenlijk al jaren en maken eindelijk eens in het echt kennis met elkaar. En wat ons samen brengt delen we een andere keer mee. Dat heeft o.a. te maken met wat hij, R mee neemt…(haha, nee, iets anders dan I dus).


24 Comments

  1. ria

    Hahaha, leuk. Klinkt zoals ik het ook altijd ervaar. Ik ben beniuewd het moet nogal iets speciaals zijn. ’t Is toch geen mannetje he… of een zwart gat… die moeten ze daar maar laten 😉

  2. Me!

    Het was zoals het hoorde te zijn, bekend en vertrouwd, en nee geen foto’s. Ik had het idee alsof ik ze al jaren ken… Er komt nog een blogje deze week over wat I&R hebben meegenomen…

  3. Het is altijd leuk en spannend om medeloggers in het echt te ontmoeten. Je kent ze een beetje door hun log, maar toch ook weer niet. Na een persoonlijke ontmoeting ken je elkar een stuk beter. Ik hoop dat een zeer plezierige zondag hebt samen met je bezoek!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.