Monday, monday
Monday, monday

Monday, monday

Vandaag wordt het overleven op het werk. Na een werkdag gisteren van 12 uur en in totaal zo’n 70 uur uur in de afgelopen week loop ik langzaam op de achterste pootjes. Maar, als alles goed gaat zit het er over anderhalve week op en hebben we een van de grootste IT-projecten in mijn loopbaan afgesloten. Alle beren op de weg ruimen we gewoon op en we gaan met z’n allen ervoor. U snapt dat het schrijven van dit stukje meer een must was dan hobby. Aan de andere kant toch even iets anders dan werken, om in HAZOP termen te komen. Ik hou het verder voor gezien. Om zeven uur moet ik alweer aanwezig zijn om assistentie te verlenen aan onze helpdesk. Vandaag ben ik helpdeskmedewerker, floorwalker, projectleider en gaat het normale werk ook gewoon door. Gelukkig heeft een dag vierentwintig uur…

16 Comments

  1. Hey, succes er maar weer mee, even doorbijten en dan heb je achteraf vast een kick over wat je hebt gepresteerd!
    Hier wordt het de komende maanden ook erg druk: we hebben ons huis net verkocht en het huis dat we op het oog hadden is inmiddels de onze!! 🙂

  2. De laatste loodjes wegen het zwaarst! Over 1,5 week is de klus afgerond en dan mag je trots op je zelf gaan zitten wezen met een heerlijk limburgs biertje in je hand. Alhoewel ergens tussendoor een momentje mag natuurlijk ook! Succes ermee!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.