Dit was K.U.T.
Dit was K.U.T.

Dit was K.U.T.

Waarbij K.U.T. staat voor kwalitatief uitermate teleurstellend. Maar het is niet anders. We hebben met z’n allen geruime tijd gewerkt om gisteren alles in de lucht te krijgen. Alleen kregen we door bedrijfsomstandigheden voor gisteravond een no go voor de finishing touch van ons project. Door een grote storing mochten we het bedrijfsnetwerk niet een uurtje onderuithalen om de laatste verbindingen te leggen. Helaas, dat wordt nu begin mei. En voor mij betekend dat als pleister op de wonde dat ik tot die tijd vakantie heb. Ofwel een van de drie geplande weken, dan mag ik de zaak gaan afronden. Het zij zo… Nu eerst tot rust komen en een paar dagen lekker luieren en genieten, en ergens in de loop van de volgende week mijn 11e lustrum vieren.

17 Comments

  1. Dat is nou jammer … ik kan me zo voorstellen, dat je toch net wat lekkerder aan je vakantie zou beginnen, wanneer de klus helemaal was afgerond. Het zij zo. Geniet in elk geval van je vakantie!

  2. Tjonge, dat is flink balen zeg! Maar volgende week kan je dus even bijtanken. Ik hoef je zeker niet te vragen of je dan ff langs komt om te helpen? We krijgen volgende week nl al de sleutel van onze nieuwe woning en dan gaat de verbouw beginnen 🙂
    11-de lustrum? Zolang werk je bij je huidige baas of is het ergens anders van?
    Groetjes!

  3. poehee, das een flinke tegenvaller. Ik blijf het een nare zaak vinden als werkgevers zomaar je (vakantie)plannen in de war kunnen sturen, daar moet wel heel veel geld tegenoverstaan. ZO kun je dus eigenlijk helemaal geen priveleven hebben. Treurige zaak maar in elk geval heel veel plezier je komende vrije week 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.