Slopend
Slopend

Slopend

Sommige dagen zijn slopend en breken een mens gewoon op. Als ik dan ’s avonds thuis kom ben ik geradbraakt en heb niet veel zin om nog wat te doen. Terwijl er zat op me ligt te wachten thuis. Maar, op wat (geplande) nazorg na is alles goed verlopen en kan ik me richten op een periode van betrekkelijke rust. Geen jaag partijen meer maar weer eens lekker gewoon het werk doen waar je voor betaald wordt. In de vakantieperiodes die er aan staan te komen doen we normaliter geen gekke dingen meer, maar proberen we de zaak "up and running" te houden. En als 55 plusser moet je tenslotte ook een beetje aan je toekomst denken, carriere maken en zo, en daar moet je ook aan kunnen werken. Vandaag nog even wat puin ruimen en dan weer een lekker lang weekend voor de boeg. Met dit weer wordt dat lekker wandelen in de ochtend en voor de rest genieten van het leven.

13 Comments

  1. “Er komt een tijd dat je moet besluiten wat je met de rest van je leven wil doen.” wordt wel beweerd. Waarom eigenlijk? Bij mijn weten bestaat er geen wet die mensen verbiedt lekker te leven van dag tot dag zolang zij anderen daarbij maar niet lastigvallen.

  2. Hopelijk heb je gelijk en krijg je een periode van betrekkelijke rust op je werk. En idd, het lang weekend beloofft weer genieten te worden van het zomerse weer. Maar heb je op je 55ste nog behoefte aan carriere maken? Ik zou genieten van het leven prio 1 maken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.