Slopend

Sommige dagen zijn slopend en breken een mens gewoon op. Als ik dan ’s avonds thuis kom ben ik geradbraakt en heb niet veel zin om nog wat te doen. Terwijl er zat op me ligt te wachten thuis. Maar, op wat (geplande) nazorg na is alles goed verlopen en kan ik me richten op een periode van betrekkelijke rust. Geen jaag partijen meer maar weer eens lekker gewoon het werk doen waar je voor betaald wordt. In de vakantieperiodes die er aan staan te komen doen we normaliter geen gekke dingen meer, maar proberen we de zaak "up and running" te houden. En als 55 plusser moet je tenslotte ook een beetje aan je toekomst denken, carriere maken en zo, en daar moet je ook aan kunnen werken. Vandaag nog even wat puin ruimen en dan weer een lekker lang weekend voor de boeg. Met dit weer wordt dat lekker wandelen in de ochtend en voor de rest genieten van het leven.

13 Comments

 1. Het werk het werk laten en genieten van het lange weekend:-)

 2. Genieten van het leven, dat is mijn streven, ook tijdens mijn werk.
  Want ik moet nog heel wat jaartjes, dus dat mag best plezierig zijn.

 3. Je hebt gelijk: doe het maar eens lekker rustig aan.
  Carpe diem! Geniet van het mooie weer dit weekend.

 4. heerlijk voor je hoor, geniet er maar lekker van!

 5. Vroeg opstaan dus, die mooie ochtenden zijn altijd zo snel voorbij!

 6. “Er komt een tijd dat je moet besluiten wat je met de rest van je leven wil doen.” wordt wel beweerd. Waarom eigenlijk? Bij mijn weten bestaat er geen wet die mensen verbiedt lekker te leven van dag tot dag zolang zij anderen daarbij maar niet lastigvallen.

 7. Altijd fijn als op een drukke periode een lekker rustig moment volgt…

 8. Kijk dat is de juiste insteek na die drukke periode: genieten van het leven Sjoerd, volop!

 9. doe vandaag dan maar lekker rustig aan,
  en geniet van het mooi weer
  🙂

 10. Het is heerlijk zo. Lekker genieten van je lange weekend!

 11. Doe maar rustig aan hoor!

 12. Leuke foto! En op je 55 nog aan carriere denken?je bent toch al hartstikke gearriveerd? Ben het geheel met Frank eens, lekkker genieten van het nu 😉

 13. Hopelijk heb je gelijk en krijg je een periode van betrekkelijke rust op je werk. En idd, het lang weekend beloofft weer genieten te worden van het zomerse weer. Maar heb je op je 55ste nog behoefte aan carriere maken? Ik zou genieten van het leven prio 1 maken.

Geef een reactie