Natuurlijk parfum
Natuurlijk parfum

Natuurlijk parfum


Als het warm is gaat de slaap bij mij niet meer helemaal van harte en ben ik meestal al vroeg wakker en op. Eerst even wat logs bekijken en dan de tuin in. Daar werd ik bedwelmd door de diverse geuren van de bloeiende planten in onze tuin. Bij iedere stap ruik je wat anders. Het meeste blijft toch de geur van de blauwe regen hangen. Die achtervolgt je door de tuin. Even het gras maaien en de terrasplanten water geven voor dat iedereen opstaat. Eigenlijk een werkje van niks, maar het moet wel gebeuren.

Daarna naar Appie, alhoewel ik mezelf daar niet meer zo welkom voel. We hebben al geruime tijd een AH bonuskaart, maar als ik bekijk op de site wat ze daar allemaal mee doen weet ik het nog niet. Als je je pasnummer op de site ingeeft kun je precies zien wat je daar de afgelopen tijd allemaal hebt gehaald. Nu mogen ze dat best weten, maar omdat zomaar op het Internet te zetten vind ik eigenlijk te ver gaan. Helaas is een zaterdag zo voorbij voorbij en voor je er erg in hebt zit je dan achter op het terras te genieten van een heerlijk witbiertje. Ik moet bij de Alfa bieren in Thull eens gaan voorstellen dat ze best ook eens een poging mogen wagen om dat vocht na te maken. Wat de Ridder in Mestreech kan kan Meens toch ook wel…
De foto’s zijn een impressie van de tuin gisteren (en klik en ze worden groter).

13 Comments

 1. Ook hier in het hoge noorden ging het slapen met horten en stoten afgelopen nacht. Dat is ook zo ongeveer het enige nadeel dat ik aan dit weer kan ontdekken. Overdag is het volop genieten in de tuin, en zo te zien is dat in jullie tuin al niet anders. Het ziet er lekker kleurig en fleurig uit daar, jammer dat we de geuren niet meekrijgen.
  Ik heb me vanmiddag weer eens aan een paar Palmpjes gewaagd, ook niet te versmaden met dit weer.

 2. Jawel, Big Brother let op z,n kleintjes en laat de kleintjes meekijken.Wel jammer natuurlijk dat ik niet meer stiekem een ham/kaas croissantje kan nemen zonder dat m,n vrouw er iets van afweet.

 3. Heerlijke geuren in deze tijd! Ik heb ook speciaal planten in de tuin gezet voor de geur. Blauwe regen heb ik nooit gehad maar ik vind het niet zo’n gek idee voor mijn toekomstige terras. lekkere vlotte groeier en blijkbaar ook geurend. Prima voor een beetje schaduw boven je biertje šŸ˜‰

 4. Als het op internet staat en je kan het alleen zelf zien is dat wel oke.
  Dat is bij de bank net zo.

  Dit weer geeft energie, als het boven de 30 wordt kost het weer energie, maar zover is het niet gekomen,

 5. Catman (Frank)

  Die Olympus levert kwaliteit. Dit was met je vorige camera m.i. zo niet mogelijk. Kijk maar eens naar de scherptediepte en de contrasten. šŸ™‚

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.