Het is weer afgelopen
Het is weer afgelopen

Het is weer afgelopen


Het is weer afgelopen met de pret. Vandaag mogen we weer aan de slag. Maar, ik heb genoten in het weekend. We hebben lekker gewandeld, gewerkt, lekker gegeten en ik ben ook nog twee dagen op het vliegveld geweest. Ik heb heel veel foto’s met mijn nieuwe camera gemaakt. Oh ja, dat had ik nog niet verteld. Na veel wikken en wegen heb ik in overleg met Antoinette en met inzet van wat overuren een verjaardagscadeau besteld en eind vorige week gekregen. Een spiegel reflex camera met twee lenzen. Een Oplympus E420 met een 14-42 en een 40-150 objectief. Het is nog even wennen en ben nog niet verder dan de automaat, maar het belooft veel goeds. De andere camera gebruik ik dan voornamelijk om nog AVI filmpjes te maken, dat gaat nou eenmaal niet met een spiegel reflex. Bovenstaande foto is een snapshotje. Maar ik krijg die twee nog wel. Daar hielp zelfs een telelens niet. Een stap van mij dichterbij was voor die twee weer aanleiding om een meter verder naar achteren te vliegen. Klik maar eens op het plaatje en vertel me wat voor een vogeltjes dit zijn.

21 Comments

  1. Mooi, die nieuwe camera, daar ga je vast nog veel plezier aan beleven.
    Jammer, dat de vogels niet net wat scherper op de foto staan, maar ik gok erop, dat het gele kwikstaarten zijn.

  2. Oh wat een verwennerij zo’n nieuwe camera, veel plezier er mee!

    ps. was een werk-lease-laptop. Dus wordt wel vergoed, helaas alle info krijg je niet terug. Archiefjes etc.. dat is flink balen voor manlief!!!

  3. Vorig jaar heb ik een lid van die familie op de gevoelige plaat vastgelegd toen deze zijn woning achter ons huis verliet. Ik zal hem in een van de komende dage nog weer eens plaatsen. Verder altijd weer leuk als er weer eens wat nieuw speelgoed is aangeschaft.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.