Soms heb je gewoon even andere dingen aan je hoofd dan een logje schrijven. Dan wil je naar buiten, of lezen, of een film kijken. En zo was het ook. Ik was gisteren wat vroeger naar huis gekomen en heb eerst even een uurtje een boek gelezen. Lekker gegeten en daarna vrouw en kinderen alleen gelaten en een paar uur op het modelvliegveld doorgebracht. En toen ik thuis kwam begon er net een film, Screamer, en gezien mijn voorkeur voor SFjes dus kijken. In de pauze(‘s) wat favoriete loggers bezocht en wat reacties geplaatst. Dus niks geen tijd voor logje. Wel nog even om verder te gaan in mijn boek. Lekker op het terras achterom, een boek over ridders, rovers en rapaille van Ton van Reen. Spannende verhalen over het leven in en rond Limburgse kastelen. Ik ben al halverwege…

18 Comments

  1. Heerlijk toch dat soort dagen, lekker doen waar je zin in hebt en ook nog een favoriete film gezien en alweer op de helft van dat boek. Loggen is leuk maar het moet niet je dagindeling gaan bepalen.

  2. Ik heb in de jaren tachtig een boek van Ton van Reen gelezen over een kind dat opgroeide in een streng gelovige familie. Hoe het afliep weet ik niet, maar de geloofsbeleving was daar bij het belachelijke af. Het deed me erg aan Maarten ’t Hart denken, maar dan net wat komischer en toegankelijker.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.