Tanken en de (eiken)processievlinder
Tanken en de (eiken)processievlinder

Tanken en de (eiken)processievlinder

Af en toe zit ik met mijn gedachte mijlenver weg. Vanmiddag reed ik met mijn vrouw richting huis en schoot me al mijmerend in de gedachte dat ik al een tijdje had moeten tanken. Ik kijk op de meter en ja hoor, de wijzer lag zover onderin dat het me lichtelijk warm werd. Eerst even eten en dan maar tanken. Volgens het aantal liters dat ik moest afrekenen gaat er meer in de tank dan de specificaties opgeven. Ofwel hij was ook echt helemaal leeg. Onderweg naar huis reed een wat vreemde tractor langs de weg. Iedere boom werd met een soort nevel besproeid. En dat gebeurde met een enorm geweld om hoog in de bomen te komen. Mijn nieuwsgierigheid werd gelukkig bevredigd door de tekst achter op de uit de kluiten gewassen tractor. Processierupsbestrijding, een mens die kijkt leert bij… De onderstaande benzinepomp is een Beckmeterpomp uit 1935. Het plaatje komt komt af van een aardige site: www.antiekebenzinepompen.nl.

11 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.