Je hebt van die dagen
Je hebt van die dagen

Je hebt van die dagen

Het begon al goed gisteren bij de Lidl. Mijn witbier was in de aanbieding en dus neem je dan wat extra mee. Twee tray-tjes voor niks dus. Zoveel als de caissiere aansloeg werd onmiddellijk ook weer er vanaf getrokken. Goh zegt dat meisje dat deed die zojuist ook, maar reageerde verder alsof alles oke was. Dat was dus even mazzel hebben. De rekening viel dan ook dubbel mee vandaag. Daar konden wel even voor naar Maastricht. Daar troffen we bij de parkeerplaats aan de Cabergerweg onderstaande wandtekening aan (en niet meteen zeggen wat een slechte kwaliteit, deze is met een oud cameraatje gemaakt). Omdat ik deze even wilde vereeuwigen liepen we daarna door een staatje heen waar we normaal niet komen. Daar troffen we een Galerie aan van Majo. Leuke felgekleurde schilderijen die net even anders zijn. Na een tochtje door de binnenstad even wat gedronken en gegeten en ook daar viel de rekening onverwacht laag uit (La Place). Nou ja, wat ze vergeten aan te slaan hoef je niet te betalen en om daar nou voor terug te gaan doe ik ook niet. Op de terugweg naar de auto kwamen we langs de oude brandweerkazerne van Maastricht. Daar is momenteel ook een expositieruimte ingericht, en ook daar zijn we maar eens naar binnen gewandeld. En om u gerust te stellen, dat doen we normaal never nooit niet. Maar je hebt van die dagen…(klik op de foto voor een uitvergroot exemplaar)


14 Comments

  1. Zo ben ik de laatste dagen steeds een paar jaar senior geweest. Mijn collega is wat ouder, zij bestelde de toegangskaartjes en dan vroegen ze twee maal? Dan hoefde zij alleen maar in te koppen door ja te zeggen, daarbij loog ze niet.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.