Groen op maandag
Groen op maandag

Groen op maandag


Oh men wat een zondag, helemaal geen zin om de deur uit te gaan. Het begon overigens met regen om vervolgens toch nog lekker weer te worden. Op zaterdag had ik al met het vermoeden op regen even snel het gras gemaaid. Gisteren eerst maar eens begonnen met de voorbereidingen voor de nieuwe wand in de kamer om daarna de tuin in te duiken voor wat groot onderhoud. En dan is een groenbak echt helemaal niks. Een paar takken en een snoeibeurt van de klimop en hij zit helemaal vol. Erger nog, het gaat er gewoon niet in. Ik zet hem toch echt iedere veertien dagen buiten. En zie boven, dat was het resultaat na een paar uurtjes werk. Zelfs nog even tussendoor een gedeelte van de schutting gerepareerd. Moe en voldaan dus… Bijna het gevoel dat een van onze katten, Daisy moet hebben als ze "haar" bank bezet. (klik op de foto voor een groter formaat)

21 Comments

 1. ria

  Hier wordt de grijze ook opgevuld. Vandaag wordt de groene geleegd, ik zet hem dan eerst aan de overkant van de weg, daar komen ze het eerst, dan vul ik hem weer snel en kan hij aan onze kant nog een keer geleegd worden 😀

 2. Hier wordt de klimop altijd in delen gesnoeid, op die manier past het wat beter in de groene rolemmer. Een deel van het groen gooien we vaak op een hoopje achter in de tuin. Allerlei dieren varen daar wel bij.

 3. Nou dat ziet er weer strak uit hoor. Hier ook het probleem van de bak. Bij ons is het de helft van de grijze bak die voor plantenafval gebruikt mag worden. En proppen kan niet want dan blijft het erin zitten. 🙁
  Lekker ding die Daisy.

 4. Als de grijze container niet vol zit dan prop ik die in deze tijd van het jaar ook altijd nog even vol met groenafval hoor. Omgekeerd mag niet maar dit wel.
  Glijdt Daisy daar niet weg of zet ze gewoon zonodig haar enterhaken in het leer? (aan de haakjes te zien…)

 5. Hoewel m’n huis een puinhoop is is m’n tuin nog in orde. M’n oom uit Chicago gaf mij laatst nog tips voor m’n vijver
  dus terwijl m’n huis wordt gerenoveerd kan ik lekker in de tuin werken. Hoef ik ook niet op m’n moeder’s lip te zitten…

 6. Ik had eigenlijk ook de tuin moeten doen, maar afgelopen 4 dagen vrijwel niks gedaan.
  Heerlijk gerelaxed. Maar ja, ook aan dat lang weekend kwam een einde dus moeten de (tuin) werkzaamheden vandaag weer opgepakt worden. Zeker met dat groeizame weer.

 7. Sanne

  Nou, beter jou zondag dan mijn zondag hoor.
  Ik heb me toch wat meegemaakt vandaag, maar dat zal ik je wel even in levende lijve vertellen, want dat soort dingen maak je niet iedere dag mee, zeker als er gewonden bij vallen en je uit ellende toch maar 112 moet bellen.

  En dat alles in een McDonalds restaurant??

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.