Ook collega's willen wel eens weg
Ook collega's willen wel eens weg

Ook collega's willen wel eens weg

Niet alleen ik heb wel eens vakantie maar uiteraard willen collega’s ook wel eens op vakantie. Vandaag begint de vakantie van Frank. Yes, die Frank, die op woensdag hier een gastlog verzorgt. Natuurlijk gunnen we hem die vakantie, maar zoals het goede collega’s betaamd hebben we op zijn laatste werkdag even opgesomd hoe verkeerd een vakantie kan aflopen en in het uiterste geval kan leiden tot een vacature. Van het neerstorten van zijn vliegtuig tot duik ongelukken en als laatste een aantal gebroken ledematen op de skibaan in Landgraaf. Maar dat laatste heb ik u nog niet verteld, dat moet nog komen. Van hieruit alvast een plezierige vakantie, voor beiden dan… Kom heel terug, anders wordt de woensdag een rustdag op deze weblog.
En nog even over mijn lege regenton, hij is weer gevuld. Alleen de heersende temperatuur hier in dit huis is nog steeds een aantal graden te hoog voor me. Ik ben een echt wintermannetje… P.S.e ik snap niet dat deze foto me aan Humberto doet denken.


19 Comments

 1. Agnes

  Over ongelukken gesproken…. die zijn zo gemaakt (zie mijn log) en ik hoop dat je collega er zonder kleerscheuren vanaf komt!
  Fijne vakantie Frank!

 2. Het hoort er zo langzaam aan bij, dat de collega’s, voor vertrek, een andere collega nog aan alle gevaren herinneren van het reizen, en het beoefenen van enkele sporten zoals duiken. Ik heb een kleine dosis vliegangst, dat moet ik toegeven. Maar ik denk altijd maar zo: niemand gaat voor zijn tijd. Er zijn twee piloten in een vliegtuig. En alle vliegtuigen komen ook weer omlaag. Er is er nog nooit eentje boven blijven hangen. ;-).

  Ik hoop uiteraard nog lang een stukje hier op het blog te mogen schrijven (op woensdag).

 3. De pluviometers zijn inderdaad weer goed gevuld. En de temperatuur binnen zal ook nog wel een paar graden zakken vermoed ik.
  Prettige vakantie aan Frank, ondanks jullie (goedbedoelde?) waarschuwingen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.