St(o)ring
St(o)ring

St(o)ring

Gadakkie, mijn PC weigert alle diensten. En dat uiteraard als me dat niet uitkomt. Ik lekker bezig ben geweest met mijn hobby, het ontwerpen en maken van modelvliegtuigen. En dan van Mikkiesoft het advies krijg om mijn PC maar eens opnieuw te installeren. Sodejandorommeke. Dan zal ik dat advies maar eens gaan opvolgen. En hopen dat het logje alsnog wordt geplaats, na tig keer proberen…. Maar mikkiesoft, als het een beetje meezit wordt het wel Linux wat dadelijk draait….

17 reacties

  1. De serendips PC is “dual boot”: Linux (Ubuntu 8.04) en Vista (met de profiles van Firefox en Thunderbird geshared natuurlijk). Het beste van beide, en als er een niet werkt, dan doet de andere het nog wel. Zeer aan te bevelen en echt een verademing (Ubuntu!).

  2. Je logje is gelukt, en ik kom je ook en fijn weekend wensen.
    Trouwens ik heb nog een vraagje aan je, we hebben een nieuwe fototoestel , en als ik mijn foto’s wil verkleinen voor mijn log worden ze niet scherp
    Heb jij nog tips voor me zodat ik ze goed kan verkleinen en toch nog scherp blijven.

    Groetjes Gina

  3. Sinds enkele dagen sta ik ook weer op voet van oorlog met Mikkiesoft. Na een belangrijke update “ter beveiliging” van mijn systeem knalt Vista elke keer als ik Outlook open naar het oude vertrouwde blue screen. Na enige zoekwerk adviseerde Mikkie me om voorlopig mijn mail maar binnen te halen en te verzenden via een uiterst onveilige work around. 🙁

  4. Je hebt nu de gelegenheid om het te proberen. Als je toch opnieuw moet installeren, dan is zo’n uitstapje naar linux wel te doen. Wie weet verhuis je wel helemaal naar Linux. Ubuntu 8.04 draait hier als een zonnetje. Give it a try! 🙂 Het kost toch niks, Linux is gratis!!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.