Barbaruba
Barbaruba

Barbaruba

Barbaruba, ofwel een barbeque uit Aruba. We waren uitgenodigd om bij mijn vriend Humberto te komen genieten van een heerlijke barbeque, samen met de ouders van Humberto die uit Aruba waren overgekomen voor een vakantie hier in Nederland. De kok van de avond was de vader van Humberto, die op een geweldige manier het op zijn eigen wijze gemarineerde vlees grillde. Samen met de vertelsels en verhalen was het een fijne avond. Ik heb die avond zelfs een cursus fotografie mogen ontvangen met mijn eigen camera en de mooie telelens van zijn vader (een paar worstjes zwarter). De onderstaande foto was een van de experimenten. Kleinzoon Nolan kijkt toe hoe opa zijn worstjes aan het bereiden is. Je kunt op de foto klikken voor een wat grotere foto. Verder was het gisteren Ziggodag. Onze digitale ontvanger had het al een tijdje begeven en gezien de komst van EK en OS zijn nieuwe apparaten momenteel voor bijna niks te krijgen. Mijn vrouw dus naar M. om een van de aanbiedingen voor nog geen veertig Euro te halen. Alleen thuisgekomen weigerde het elke dienst. Geen kanalen, preview periode verlopen en een helehoop blokjes in plaats van beelden. Ik begon me lichtelijk op te winden en pakte de telefoon om me op een ongecoerdineerd kritisch wijze eens te gaan onderhouden met die emotioneel incompetente helpdesk daar. Van buiten geleerde ontwijkings manoeuvres waren dacht ik mijn deel, maar het liep helaas anders, het was mijn fout. Want wie gaat nu een digitale ontvanger installeren als er een landelijke storing is in het digitale netwerk van Ziggo. Shit hell and disaster, hoe moet ik dat weten. Wat ik wel weet is dat mijn auto onvoorzien is gespoten in een nieuwe kleur, Saharazandbeige met regendruppeleffect. Nee, nee, geen foto, het ziet echt niet uit op een zwarte auto.


20 reacties

  1. hanscke

    He dat is dan wel een hele grote spuiterij want onze auto is in hetzelfde design gespoten. En ja, het een en ander is goedkoop, wij gaan een breedbeeld tv-tje kopen en als het zaterdag redelijk weer is gaan wij ook barbeknoeien alleen zonder Humberto

  2. Ah, zwarte auto met stipjes…. heb ik ook!
    BBQ is heerlijk! En kan jij er wat aan doen dat ze een storing hebben. Onze buurman stond laatst ook al in paniek voor de deur….. je raad het al… storing!
    Maak vooral mooie foto’s want deze is leuk en het jongetje is echt lief om te zien!!
    groetjes Silly

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.