Gaiapark – Kerkrade
Gaiapark – Kerkrade

Gaiapark – Kerkrade


Soms heb je van die drukke dagen dat alles tegelijk, maar op de een of andere wijze toch allemaal achter elkaar passen, een laatste projectvergadering, een maandafsluiting, nieuwe multifunctionals, de dagelijkse werkzaamheden en tussendoor nog te veel om op te noemen. Dit in tegenstelling tot de rust van het afgelopen weekend waar we o.a. ook in het Gaiapark, de Kerkraadse dierentuin waren. Dat was een duur wandelingetje en voorlopig ook echt de laatste keer dat ik in dat park kom. Ik hoop dat de dieren er beter verzorgt worden dan de omgeving waarin ze vertoeven. Ook al is het een dierenpark, toch mag je ook daar de nodige aandacht besteden aan onkruidverwijdering en verwildering. Zoals op onderstaande foto goed te zien is. Een ruimte voor een ocelot waar het onkruid zo hoog staat dat je onmogelijk daar een ocelot kunt vinden. Het dier zal het wel prachtig vinden, maar voor ons is het gewoon leeg. En zo zijn daar meerdere dingen niet in orde. Maar wel 17 euro entree vragen per persoon. U ziet, mij viel het tegen. Daarvoor rij ik liever bijv. naar Arnhem.

10 Comments

  1. De meeste dierenparken hebben jaarkaarten, vaak niet veel duurder dan een of twee kaartjes per gezinslid. Je kunt dan eens wat vaker op je gemak rondwandelen of gewoon op een bankje gaan zitten kijken. Maar dan moet het park natuurlijk wel het aanzien waard zijn.

  2. hanscke

    In de eerste plaats vraag ik me in zo’n situatie af, past de omgeving bij de dieren. is het ja, maar zie ik daardoor niets, dan vraag ik mij af, is dit dan geschikt voor een dierentuin en dan is mijn antwoord nee en vind ik dat de dierentuin een slecht beleid voert en ga ik er ook inderdaad niet meer heen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.