Gaiapark – Kerkrade


Soms heb je van die drukke dagen dat alles tegelijk, maar op de een of andere wijze toch allemaal achter elkaar passen, een laatste projectvergadering, een maandafsluiting, nieuwe multifunctionals, de dagelijkse werkzaamheden en tussendoor nog te veel om op te noemen. Dit in tegenstelling tot de rust van het afgelopen weekend waar we o.a. ook in het Gaiapark, de Kerkraadse dierentuin waren. Dat was een duur wandelingetje en voorlopig ook echt de laatste keer dat ik in dat park kom. Ik hoop dat de dieren er beter verzorgt worden dan de omgeving waarin ze vertoeven. Ook al is het een dierenpark, toch mag je ook daar de nodige aandacht besteden aan onkruidverwijdering en verwildering. Zoals op onderstaande foto goed te zien is. Een ruimte voor een ocelot waar het onkruid zo hoog staat dat je onmogelijk daar een ocelot kunt vinden. Het dier zal het wel prachtig vinden, maar voor ons is het gewoon leeg. En zo zijn daar meerdere dingen niet in orde. Maar wel 17 euro entree vragen per persoon. U ziet, mij viel het tegen. Daarvoor rij ik liever bijv. naar Arnhem.

10 Comments

  1. Misschien is die Ocelot wel gek op dat onkruid (maar zo te zien ook weer niet want anders had er niet zoveel gestaan).

  2. dat is zeker veel geld voor zo,n begroeide tuin waar je niks ziet

  3. Alles heeft zijn onderhoud nodig, zeker iets waar je dan ook nog geld voor vraagt om het te bekijken. De beesten zien er wel gezond uit zo te zien.

  4. Ik vind 17 euro best nog meevallen eigenlijk

  5. Als de dieren maar wel goed worden verzorgd, daar gaat het om…maar het zegt zeker wel wat..ook van jou, dat het je opvalt..

  6. Dagattracties zijn tegenwoordig allemaal erg duur, vaak weinig voor veel geld…

  7. In de eerste plaats vraag ik me in zo’n situatie af, past de omgeving bij de dieren. is het ja, maar zie ik daardoor niets, dan vraag ik mij af, is dit dan geschikt voor een dierentuin en dan is mijn antwoord nee en vind ik dat de dierentuin een slecht beleid voert en ga ik er ook inderdaad niet meer heen.

  8. Jammer dat het zo tegenviel

  9. 17 euro is inderdaad veel, zeker als je met een gezin gaat.

  10. De meeste dierenparken hebben jaarkaarten, vaak niet veel duurder dan een of twee kaartjes per gezinslid. Je kunt dan eens wat vaker op je gemak rondwandelen of gewoon op een bankje gaan zitten kijken. Maar dan moet het park natuurlijk wel het aanzien waard zijn.

Geef een reactie