Limburg in beeld – Kasteeltuinen Arcen
Limburg in beeld – Kasteeltuinen Arcen

Limburg in beeld – Kasteeltuinen Arcen


Gisteren hebben we weer eens een rondje Limburg gedaan om aan een stukje wandelgebied te komen, dus van de nood een deugd gemaakt en lekker op bezoek bij de kasteeltuinen in Arcen. Vroeger kwamen wij daar regelmatig, maar dat had meer te maken met het feit dat we vrijkaarten hadden gekregen van de toenmalige eigenaar van het park. De tuinen zijn prachtig, al vind ik niet alle vernieuwingen even positief. Er zijn nu minder dieren, minder plaatsen waar je wat kunt eten, alles bij elkaar gewoon minder personeel. Maar, dat mag de pret niet drukken. Het is gewoon een prachtig park waar je uren kunt doorbrengen en je ongewild een behoorlijke afstand loopt. En als toegift konden we nog wat plaatjes schieten van de daar op dat moment aanwezige roofvogels, daar werd een show mee gegeven in het park. De foto’s geven de sfeer aan van wat ik zo mooi vind daar. Het is geen fotoblog hier, maar dit zijn twee van de 160 foto’s die ik gemaakt heb. Ik begin langzaam op een Japannertje te lijken. Die kijken dan ook heel vriendelijk naar me al ik met mijn camera voorbij kom. Helaas is mijn oorpijn er niet van overgegaan en ik krijg mijn mond bijna niet meer open, ik moet toch eens een afspraak gaan maken bij de huisarts. Anders wordt het straks honger lijden en drinken met een rietje, en dat kan ik even niet hebben.(en ja, u mag op de plaatjes klikken)

17 Comments

  1. Jan

    Ik reageer even op je berichtje wat je bij me achter liet…. Het is allemaal wat verwarrend en dat geef ik grif toe. Maar wij hier in Friesland staken niet . Wij hebben een heel andere CAO die we destijds met de overnamen hebben mee genomen . Vandaar .. Maar toch leuk dat je even de tijd nam . Kom zeker nog bij je terug met vr. gr. Jan ..

  2. Wat een prachtige bloem heb je geschoten, Japannertje! šŸ˜‰
    Zou het geen ontsteking in je kaak kunnen zijn die oorpijn veroorzaakt? Ik hoop in iedergeval dat de oorzaak snel gevonden wordt!!

  3. (show_ tuinen vind ik altijd prachtig om door te lopen. Om ideeen op te doen, maar vooral ook om de rust die veel van die tuinen uitstralen. Hopelijk wordt onze tuin ook ooit zo’n oase van rust.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.