Foto van de week: Raadplaatje (1)

Ik heb een aantal foto’s waarvan ik vind dat ze het publiceren waard zijn, maar waar ik geen verhaal bij heb. Een aantal van deze foto’s ga ik hier plaatsen. Niet allemaal tegelijk, zo af en toe en met mate. Dit kwam ik deze week tegen op een ritje door het zuiden van Limburg, in Born dus, maar dat heeft niets met de foto te maken. Iemand enig idee wat dit is/zijn. (klik op het plaatje voor een grotere uitvoering)


15 Comments

 1. Mooi symmetrisch die graafmachines?

 2. Winkelwagentjes?

 3. Ik zal een gooi doen: vuilniswagens?

 4. pfff moelijk hoor,
  stoelen ?

 5. Die hydraulische schuiven die het afval de vuilniswagens inpersen?

 6. het lijken inderdaad wel klein egraafmachines…

 7. Grote rode bionische armen?

 8. Rode dingen met een pad ertussen.

 9. rode robots..haha ik zou het niet weten!

 10. Laadarmen van vrachtwagens, in de fabriek (chauffeurs zetten die vast niet zo netjes op een rijtje)

 11. Moeilijk hoor geen idee

  Fijn weekend

  Groetjes Gina

 12. Ik heb geen enkel idee, het is rood!

 13. Al sla je me dood….

Geef een reactie