Foto van de week: Raadplaatje (1)

Ik heb een aantal foto’s waarvan ik vind dat ze het publiceren waard zijn, maar waar ik geen verhaal bij heb. Een aantal van deze foto’s ga ik hier plaatsen. Niet allemaal tegelijk, zo af en toe en met mate. Dit kwam ik deze week tegen op een ritje door het zuiden van Limburg, in Born dus, maar dat heeft niets met de foto te maken. Iemand enig idee wat dit is/zijn. (klik op het plaatje voor een grotere uitvoering)


15 Comments

 1. Al sla je me dood….

 2. Ik heb geen enkel idee, het is rood!

 3. Moeilijk hoor geen idee

  Fijn weekend

  Groetjes Gina

 4. Laadarmen van vrachtwagens, in de fabriek (chauffeurs zetten die vast niet zo netjes op een rijtje)

 5. rode robots..haha ik zou het niet weten!

 6. Rode dingen met een pad ertussen.

 7. Grote rode bionische armen?

 8. het lijken inderdaad wel klein egraafmachines…

 9. Die hydraulische schuiven die het afval de vuilniswagens inpersen?

 10. pfff moelijk hoor,
  stoelen ?

 11. Ik zal een gooi doen: vuilniswagens?

 12. Winkelwagentjes?

 13. Mooi symmetrisch die graafmachines?

Geef een reactie