Snowworld
Snowworld

Snowworld


En zo sta je dan midden in de zomer op een avond met een aantal collega’s op de ski in de sneeuw. Voor de eerste keer op de lange latten van de berg af. Nou ja, berg… Snowword in Landgraaf is een prima locatie om te oefenen. En zeker als de leraar Sasan heet en samen met zijn vrouw les geeft aan ons amateurs. Iedereen was enthousiast en op de enkeling na die niet wist dat rechtdoor de kortste weg naar de bar was ging het wonderbaarlijk goed. Ik heb niet eens last van spierpijn… De Apres Ski en de barbecue daarna waren ook prima verzorgt, complimenten. De foto is door collega Frank gemaakt. Onderstaand plaatje was de oplossing van de raad-plaat van de afgelopen week, niet echt moeilijk, maar ik vond het gewoon een leuke foto.

16 Comments

  1. Martin

    Even terugkomend op je raad-plaat van 20/6, want je geeft niet echt een oplossing daarvoor.
    Is die foto soms genomen bij het terrein van Broekman Motortransport Rotterdam ? Vanuit het (onderdehand grijze) verleden weet ik dat die een filiaal in Born hebben en dat ze eind vorig jaar het account voor de opslag voor de Kubota-graafmachines hebben verkregen
    Klopt dit een beetje ?

  2. Weer een nieuwe hobby bij zo te lezen? De winters blijken overbodig te worden voor de wintersporters. Ook hier in zeeuws vlaanderen gaat er een skihal open.
    De raadplaat is inderdaad een prachtige foto.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.