The day after
The day after

The day after

In Hoensbroek is zondagavond een man licht gewond geraakt bij een woningbrand.De brand is ontstaan door blikseminslag, meldt een woordvoerder van de politie Limburg-Zuid. De uitslaande brand in de woning aan de Harmoniestraat werd rond 20.00 uur gemeld bij de brandweer. De bewoners, een oudere man en vrouw,
konden tijdig de woning verlaten, maar de brandweer kon niet voorkomen dat de woning uitbrandde. Ook een naastgelegen woning liep rook- en waterschade op, aldus de zegsman van de politie. En dit was er gisteren van over gebleven. Hun hele leven hebben ze daar doorgebracht, triest.


Nee dan was het gisteren op het modelvliegveld een stuk beter en vrolijker. Een beetje winderig maar met een lekker zonnetje erbij mocht dat de pret niet drukken. Op de foto ziet u oud en nieuw, links en rechts, en beiden zijn niet getroffen door bliksem of hebben enig ander letsel. Zo liggen vreugde en verdriet heel dicht bij elkaar. Klik op de foto’s voor een groter beeldje…

14 Comments

  1. Ook al kom je er zelf zonder kleerscheuren vanaf, bij een brand of wat dan ook een stuk van je leven verliezen is triest. Ik moet er niet aan denken dat we foto’s, kleine dingen etc.. zouden verliezen.
    En vreugde en verdriet liggen idd dicht bij elkaar.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.