Mondo Verde – wandelen in de wereldtuinen
Mondo Verde – wandelen in de wereldtuinen

Mondo Verde – wandelen in de wereldtuinen

Gisteren brachten we een bezoek aan Mondo Verde, de groene wereldtuinen, in Kerkrade. Het is niet de eerste keer dat we er komen, maar we zijn er geruime tijd niet meer geweest en het is sowieso een aardige wandeling daar door de tuinen. Het viel ons niet tegen. Uiteraard waren er de bekende dingen, maar ook veel in een nieuwe opzet.Alhoewel we de plastic beesten in het woud niet zien zitten, is het wellicht aardig voor kinderen om naar te kijken. Het aardige aan deze tuinen is dat je overal dieren tegenkomt. Ik ga er liever heen dan naar de Kerkraadse Zoo (Gaya Park). Nieuw is ook mijn eerste foto/videofragment. Niet bang zijn, het duurt maar 30 seconden en ik vond het gewoon leuk om het eens zelf te doen. De tip heb ik weggehaald bij onze vrienden van het duoblog DailyM.

17 Comments

  1. die muziek slaat nergens op, mot dat nou? Ik vind in
    Mondo Verde de russische kerk het mooiste, het meest echte. Maar Molly krijgen we niet uit de grote kas, de vogels, de bloemen, de geuren, ze beleeft haar indische jeugd opnieuw.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.