Umweltplakette
Umweltplakette

Umweltplakette

Ja hoor hij is binnen. Mijn mooie donkergrijze, bijna zwarte Kia Carens, mijn kleine MPV, rijdt nu rond met een Umweltplakette. En u gelooft het of niet, maar het is de groene plakette geworden. Ik weet niet welke idioot slimmerik zich dat bedacht heeft, maar mijn benzineslurpertje mag overal rondrijden met de onderstaande plakette. Nou ja, als ik tegen die tijd de benzine nog kan betalen, want die is momenteel wel gatverpielekes duur geworden. Maar in geval van nood kan ik hem nog altijd als statussymbool in de garage zetten en me ergens een zuinig brommertje vandaan gaan toveren. Dan wel na de vakantie, want met zo’n sticker kun je je bij de vice Europameister overal laten zien.
Nog even, dan is roken, drinken en rijden te duur geworden en zitten we allemaal aan de coke.

16 Comments

  1. Een labeltje, toe maar! Volgens mij heeft onze wagen dat niet eens…
    Maar goed, rijden doe ik zelf toch al niet: ik bus(te) [=dat wel een werkwoord?] tot op heden en na de zomervakantie ga ik fietsen. En dat is dan praktisch gratis want de baas betaalt fiets, samen met fiscus. Kijk, goed geregeld, of niet??
    Sterkte met de rest. Heb je al een afkickkliniek kunnen vinden?? 😀

  2. Enfin, je Kia is gelabeld. Voor je het weet lopen we allemaal met een label of markering rond. En dat beviel vroeger schijnbaar al niet. Ik zal niet zo snel aan de coke gaan, wie weet wat voor label moet je dan gaan voeren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.