Foto van de week: raadplaatje (2)
Foto van de week: raadplaatje (2)

Foto van de week: raadplaatje (2)

Geen moeilijk raadplaatje op vrijdag, maar gewoon iets wat ik tegenkom langs de weg en waarvan ik niet weet wat het is of wat het voorstelt, of met welk doel het er hangt. Je komt het tegen als je met de auto over de A2 van Geleen naar Eindhoven rijdt. Het hangt te hangen daar en als iemand er iets zinnigs van kan zeggen graag. Anders ook niet erg, het is tenslotte visdag vandaag en ik moet met de auto naar de garage voor de eerste beurt, en het weekend begint, dus wat wil je nog meer. Werken zegt u, ja, ook dat nog want de overbuurman heeft verlof.


23 Comments

 1. Zoals al eerder is opgemerkt zal het bedoeld zijn ter afschrikking van overstekend wild. Lijkt me op de A2 niet zo zinvol, want daar is toch alleen maar sprake van langzaam rijdend of stilstaand verkeer? 😉

 2. Wild afschrikken, zoals gemeld!
  Anders moet je even rondsnuffelen op internet of even rondmailen.
  Of op je log zetten, zoals nu dus.

  Nederland heeft het wat dat betreft allemaal perfect voor elkaar!

 3. Dat is een draaiende reflector om wild af te schrikken door middel van weerkaatsing van licht. HEt schijnt enorm goed ate werken. Ik zag ze voor het eerst twee jaar geleden in Duitsland en Denemarken.

 4. Dit bordje zegt dat het de weg wijst richting Amsterdam. Die afstands-aanduiding vind ik minder duidelijk omdat de A2, dacht ik, 212 kilometer lang is. En zou er Re staan dan zou dat aangeven dat het ergens naar wijst vanaf Amsterdam.

 5. Om tegen de ANWB te kunnen zeg, ik sta bij dat ene bordje in Limburg met dat gele reflectordingetje er aan? Handig hoor als je pech hebt, goede determinatie-tip 😉
  Werkelijk… geen idee…

  Goh, dat jij wist dat ik een gelukkeling was… ben jij zeker ook.. blik van herkenning?

 6. 230,9 is de hectoliter aanduiding, dat woord vondt rijkswaterstaat nog ergens onder in een stoffige la liggen en toe wisten ze er ook geen raad mee. maar dat windvangertje is weer een nieuwe spirituele richting van de boys. het moge duidelijk zijn dat deze vinding van Camille is om zijn dromen op te vangen die als wind vervliegen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: