Gisteren was het zondag
Gisteren was het zondag

Gisteren was het zondag

Gisteren was een dag van rust en bezinning in huize me!. Naast een bezoekje aan de het kasteelpark in Born, waar we voor de zekerheid maar een jaarkaart van hebben gekocht, hebben we voor de rest van de dag alleen maar aan eten gedacht. Een heerlijke barbecue was het resultaat, met vandaag van alle ellende maar een balansdag. Moet kunnen op zijn tijd. De kilo’s vliegen er hier toch al vanaf en we hebben besloten om niet meer te gaan dieten, maar te gaan eten. Dat schijnt de enige manier te zijn om af te vallen. De methode om van de rest van ons overgewicht af te komen hebben we gelegd in de handen van een gerenommeerde kok, Mathijs Vrieze. Die heeft een boek geschreven :"Lekker eten en gezond afvallen". Deze methode heeft een groot voordeel, als het niet helpt hebben we in ieder geval lekker gegeten. En na dat enge beest van gisteren, vandaag een foto uit het Kasteelpark in Born (Even klikken voor een groter formaat).


21 reacties

 1. Jan

  Het is mijn grootste hobby ,lekker eten . En dan soms net even iets te veel waar ik later een beetje spijt van heb . Een beetje !! Ach ,bij mij mag er ook ietsje af maar de broeken gaan allemaal nog probleemloos dicht .Dus “so watt”. Gr. Jan

 2. Ik houd ook wel van lekker eten, maar gelukkig geeft mijn lijf over het algemeen al vrij snel een seintje “zo is het wel genoeg”, zodat ik me over overgewicht nog geen zorgen hoef te maken.
  Mooi, die wilde zwaan.

  OT: En toch had mijn beestje in tegenstelling tot het jouwe geen schutkleur … 😉

 3. Ik zag gisteren op tv iemand die ivm met een onderzoek een eitje van een lintworm naar binnen werkte.
  Gevolg was dat hij meer ging eten, en toch afviel. Misschien ook een ideetje? (nadeel is wel dat de lintworm na verloop van tijd weer verwijderd moet worden, maar ach, je moet er wat voor over hebben he? 😉 )

  Nou, eet smakelijk zou ik zo zeggen!

 4. Het is heel logisch. Als je genoeg binnen krijgt, zal je spijsvertering normaal werken. Eet je weinig omdat je wilt afvallen, zal je spijsvertering langzamer gaan werken, om energie te besparen. Hierdoor val je niet tot nauwelijks af. Om de twee uur eten en bewegen schijnt de beste methode te zijn.. Toevallig, ik heb ook een vogelfoto. Niet aanklikbaar maar toch..

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.