Servicebeurt

Servicebeurt

Soms heeft een auto een servicebeurt nodig. Ook mijn auto moest daar even aan geloven van de week. Je kunt natuurlijk je auto brengen, een leenauto meekrijgen en later de zaak weer omruilen, maar dat kost extra. Mij is verteld dat je erop moet staan om te wachten tijdens de beurt. Dan wordt er keurig aan je auto gewerkt, men weet dat je wacht en het aantal werkuren en ongewenste onderdelen worden tot een minimum gereduceerd. Dat je de wachttijd kunt bekorten door een rondje om de garage heen te lopen en je oude camera hierbij mee te nemen (lag toch achter in de auto) is mooi meegenomen. En dat leidde tot de onderstaande foto. En ik was niet eens bang van dat grote beest dat een aardig stukje kon vliegen. (klik op het voorbeeld voor een vergroting).13 Comments

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: